ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସଫଳ ମହିଳାଙ୍କୁ ନିଜ ଟ୍ଵିଟର ଆକାଉଣ୍ଟ ଉତ୍ସର୍ଗ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 MAR 2020 7:41PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, “ଆନ୍ତର୍ଜାତିକ ମହିଳା ଦିବସ ଅବସରରେ ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ସଫଳତା ହାସଲ କରିଥିବା ମହିଳାମାନେ ସେମାନଙ୍କ ଜୀବନର ସଫଳତାର କାହାଣୀ ତାଙ୍କ ସୋସିଆଲ ମିଡିଆ ଆକାଉଣ୍ଟ ମାଧ୍ୟମରେ କହିବେ । ଭାରତର ବିଭିନ୍ନ ସ୍ଥାନର ମହିଳାମାନେ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ଏବଂ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତା ଦେଶବାସୀଙ୍କ ସହ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଟ୍ଵିଟର ଆକାଉଣ୍ଟ ମାଧ୍ୟମରେ ବାଣ୍ଟିବେ” ।

Prime Minister's Office
PM hands over Twitter handle to women achievers
08 MAR 2020 2:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has said that women achievers will share their life journey through his social media accounts on the occasion of International Women's Day. Women from across India are sharing their life stories on the Prime Minister's twitter handle. The journeys shared by women from all walks of life are exemplary and motivating.