Prime Minister's Office
PM reviews preparedness on Coronavirus
03 MAR 2020 3:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has reviewed the preparedness on the COVID-19 Novel Coronavirus.
“Had an extensive review regarding preparedness on the COVID-19 Novel Coronavirus. Different ministries & states are working together, from screening people arriving in India to providing prompt medical attention.
There is no need to panic. We need to work together, take small yet important measures to ensure self-protection”, Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পুনৰীক্ষণ কৰিলে কৰ’না ভাইৰাছৰ বিৰুদ্ধে প্ৰস্তুতি প্ৰক্ৰিয়া
03 MAR 2020 3:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চিঅ’ভিআইডি-১৯ ন’ভেল কৰ’না ভাইৰাছৰ বিৰুদ্ধে প্ৰস্তুতি প্ৰক্ৰিয়াৰ পুনৰীক্ষণ কৰে৷ ‘‘চিঅ’ভিআইডি-১৯ ন’ভেল কৰ’না ভাইৰাছৰ বিৰুদ্ধে ব্যাপক প্ৰস্তুতি প্ৰক্ৰিয়া সম্পন্ন কৰিলো৷ বিভিন্ন মন্ত্ৰালয় আৰু ৰাজ্যসমূহে সহযোগিতাৰে কাম কৰি কৰি আছে৷ যিসকল লোকে ভাৰতৰ বাহিৰৰ পৰা দেশত উপস্থিত হৈছে আৰু তেওঁলোকৰ নিৰীক্ষণ প্ৰক্ৰিয়া আৰু চিকিৎসা সেৱা প্ৰদানৰ কাম অব্যাহত আছে৷ চিন্তা কৰাৰ কোনো কাৰণ নাই৷ আমি সকলোৱে একত্ৰিত হৈ কাম কৰিব লাগিব, নিজকে সুৰক্ষা প্ৰদানৰ বাবে সৰু কিন্তু গুৰুত্বপূৰ্ণ পদক্ষেপ গ্ৰহণ কৰিব লাগিব’’, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে কয়৷