প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ছৌদি আৰৱ সাম্ৰাজ্যৰ পৰিৱেশ, জল আৰু কৃষি মন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 OCT 2019 10:19PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ছৌদি আৰৱ সাম্ৰাজ্যৰ পৰিৱেশ, জল আৰু কৃষি মন্ত্ৰী শ্ৰীযুত আব্দুলৰহমান আল-ফাডলিক সাক্ষাৎ কৰে৷ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে পৰিৱেশ, জল আৰু কৃষি হৈছে এনে খণ্ড, য’ত সহযোগিতাৰ ব্যাপক সম্ভাৱনা আছে৷ তেওঁ লগতে কয় যে আমি আমাৰ পৰিৱেশক উন্নত কৰাৰ লগতে জলসম্পদ আহৰণত একেলগে কাম কৰাৰ ক্ষেত্ৰত প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ৷

Prime Minister's Office
PM meets Minister of Environment, Water and Agriculture in the Kingdom of Saudi Arabia
29 OCT 2019 10:19PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Minister of Environment, Water and Agriculture in the Kingdom of Saudi Arabia Mr. Abdulrahman Al-Fadli. Prime Minister said that Environment, Water and Agriculture are the sectors in which there is a lot of potential for cooperation. He added that we are committed to work together to make our environment better and effectively harness water resources.