Prime Minister's Office
Prime Minister expresses pride on the Unveiling of Dr. B.R. Ambedkar’s Bust at UNESCO Headquarters, Paris on Constitution Day
26 NOV 2025 10:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed immense pride on the unveiling of a bust of Dr. Babasaheb Ambedkar at the UNESCO Headquarters in Paris on Constitution Day.
The Prime Minister stated that this historic occasion is a fitting tribute to Dr. Ambedkar and his pivotal role in the making of India’s Constitution. He emphasized that Dr. Ambedkar’s thoughts and ideals continue to give strength and hope to innumerable people across the world.
In a post on X, Shri Modi said:
“It is a matter of immense pride that today, on Constitution Day, a bust of Dr. Babasaheb Ambedkar was unveiled at the UNESCO Headquarters in Paris. This is a fitting tribute to Dr. Ambedkar and his role in the making of our Constitution. His thoughts and ideals give strength and hope to innumerable people.
@UNESCO
@IndiaatUNESCO”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সংবিধানগী নুমিৎতা দাক্তর বি.আর. অম্বেদকরগী বস্ত অমা পেরিসতা লৈবা য়ুনেস্কো হেদক্বার্তরদা মায়খুম হাংখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
26 NOV 2025 10:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সংবিধানগী নুমিৎতা দাক্তর বি.আর. অম্বেদকরগী বস্ত অমা পেরিসতা লৈবা য়ুনেস্কো হেদক্বার্তরদা মায়খুম হাংখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি পুৱারী ওইরবা থৌরম অসি ডা: অম্বেদকর অমসুং ভারতকী সংবিধান শেমগৎপদা মহাক্কী মরুওইবা থৌদাংশিংবু ইকাইখুম্নবা উৎপগী মশক থোকপা থৌরম অমনি। মহাক্না হায়খি মদুদি দোক্তর. অম্বেদকরগী ৱাখল্লোননা মালেম শীনবা থুংনা লৈরিবা মশিং য়াম্লবা মীওইশিংদা শক্তি অমসুং আশা পীরি।
এক্সতা থাগৎপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
"ঙসিগী সংবিধানগী নুমিৎতা দাক্তর বি.আর. অম্বেদকরগী বস্ত অমা পেরিসতা লৈবা য়ুনেস্কো হেদক্বার্তরদা মায়খুম হাংখিবদা নুংঙাইবা পোকই। মসি ডা: অম্বেদকর অমসুং ভারতকী সংবিধান শেমগৎপদা মহাক্কী মরুওইবা থৌদাংশিংবু ইকাইখুম্নবা উৎপগী মশক থোকপা থৌরম অমনি। মহাক্না হায়খি মদুদি দোক্তর. অম্বেদকরগী ৱাখল্লোননা মালেম শীনবা থুংনা লৈরিবা মশিং য়াম্লবা মীওইশিংদা শক্তি অমসুং আশা পীরি।
@UNESCO
@IndiaatUNESCO”