Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in the blast in Delhi Reviews the situation with Home Minister Shri Amit Shah
10 NOV 2025 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives in the blast in Delhi earlier this evening."Condolences to those who have lost their loved ones in the blast in Delhi earlier this evening. May the injured recover at the earliest. Those affected are being assisted by authorities. Reviewed the situation with Home Minister Amit Shah Ji and other officials", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
“Condolences to those who have lost their loved ones in the blast in Delhi earlier this evening. May the injured recover at the earliest. Those affected are being assisted by authorities. Reviewed the situation with Home Minister Amit Shah Ji and other officials."
@AmitShah

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিল্লীদা বোম্ব পোখাইবগী থৌদোক্তা পুন্সি মাংখিবশিং অদুগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে লোইননা য়ুম্লৈ-কৈরৈ মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহগা লোইননা ফিভম অদুবু য়েংশিনখ্রে
10 NOV 2025 10:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নুমিদাংৱাইরমদা দিল্লীদা থোকখিবা বোম্ব পোখাইবগী থৌদোক্তা পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে। “ঙসি নুমিদাং অথেঙবা মতমদা দিল্লীদা থোকখিবা বোম্ব পোখাইবগী থৌদোক অদুদা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা ঐহাক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। শোকহল্লবা মীওইশিং অদুবু ওথোরিতীশিংনা মতেং পাংলি। য়ুম্লৈ-কৈরৈ মন্ত্রী, অমিত শাহ জী অমসুং অতোপ্পা ওফিসিয়েলশিংগা লোইননা ফিভম অসি য়েংশিনখ্রে।” হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত থাংগৎলকখি:
“ঙসি নুমিদাং অথেঙবা মতমদা দিল্লীদা থোকখিবা বোম্ব পোখাইবগী থৌদোক অদুদা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা ঐহাক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। শোকহল্লবা মীওইশিং অদুবু ওথোরিতীশিংনা মতেং পাংলি। য়ুম্লৈ-কৈরৈ মন্ত্রী, অমিত শাহ জী অমসুং অতোপ্পা ওফিসিয়েলশিংগা লোইননা ফিভম অসি য়েংশিনখ্রে।”
@AmitShah