Prime Minister's Office
PM Narendra Modi speaks with President Putin
President Putin briefs PM on latest developments concerning Ukraine
PM reiterates India’s consistent position for peaceful resolution of the conflict
Leaders reaffirm commitment to further deepen India-Russia Special and Privileged Strategic Partnership
PM invited President Putin to visit India later this year for the Annual Bilateral Summit
08 AUG 2025 6:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the Russian Federation, H.E. Mr. Vladimir Putin.
President Putin briefed PM on the latest developments concerning Ukraine.
While thanking President Putin for his detailed assessment, Prime Minister reiterated India’s consistent position for peaceful resolution of the conflict.
The two leaders also reviewed progress in the bilateral agenda, and reaffirmed their commitment to further deepen the Special and Privileged Strategic Partnership between India and Russia.
Prime Minister invited President Putin to India later this year for the 23rd India-Russia Annual Summit.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি পুতিনগা ৱারী শাখ্রে
রাস্ত্রপতি পুতিন্না পি.এম.দা য়ুক্রেনগা মরী লৈননা হৌজিক ওইরক্লিবা ফীভমশিংগী মতাংদা পাউদমখ্রে
পি.এম.না লান অসি শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবগীদমক ভারতকী লেংদ্রবা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
লুচিংবশিংনা ইন্দিয়া-রসিয়া স্পেসিএল এন্দ প্রিভিলেজ স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা চেৎশিনহন্নবা ফিরেপ অমুক হান্না ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না রাস্ত্রপতি পুতিনবু চহি অসিগী লোইরকপদা পাংথোক্কদৌরিবা এন্যুএল বাইলেতরেল সম্মিৎকীদমক ভারত্তা লাক্নবা বর্তন তৌখ্রে
08 AUG 2025 6:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রসিয়ন ফেদরেসনগী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. শ্রী ভ্লাদিমির পুতিনগা লোয়ননা তেলিফোনদা ৱারী শাখ্রে।
রাস্ত্রপতি পুতিন্না পি.এম.দা য়ুক্রেনগা মরী লৈননা হৌজিক ওইরক্লিবা ফীভমশিংগী মতাংদা পাউদমখ্রে।
রাস্ত্রপতি পুতিনবু মহাক্না নীংথিনা এসেসমেন্ত তৌবা অসিগীদমক থাগৎপা ফোংদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা লান অসি শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবগীদমক ভারতকী লেংদ্রবা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে।
লুচিংবা অনিনা বাইলেতরেল এজেন্দাগী খোঙজেলসু য়েংশিনখি, অমসুং মখোয়না ভারত অমসুং রসিয়াগী মরক্তা ইন্দিয়া-রসিয়া স্পেসিএল এন্দ প্রিভিলেজ স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা চেৎশিনহন্নবা ফিরেপ অমুক হান্না ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি পুতিনবু চহি অসিগী লোইরকপদা পাংথোক্কদৌরিবা 23শুবা ইন্দিয়া-রসিয়া এন্যুএল সম্মিৎকীদমক ভারত্তা লাক্নবা বর্তন তৌখ্রে।