প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে
ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনে প্ৰধানমন্ত্ৰীক ইউক্ৰেইন সম্পৰ্কীয় শেহতীয়া পৰিস্থিতিৰ বিষয়ে অৱগত কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সংঘাতৰ শান্তিপূৰ্ণ সমাধানৰ বাবে ভাৰতৰ ধাৰাবাহিক স্থিতিৰ কথা দোহাৰে
নেতাদ্বয়ে ভাৰত-ৰাছিয়াৰ বিশেষ আৰু বিশেষ সুবিধাপ্ৰাপ্ত কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক অধিক গভীৰকৰণৰ অংগীকাৰৰ কথা পুনৰ দৃঢ় কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক বাৰ্ষিক দ্বি-পাক্ষিক সন্মিলনৰ বাবে চলিত বৰ্ষৰ শেষৰ ফালে ভাৰত ভ্ৰমণলৈ আমন্ত্ৰণ জনায়
08 AUG 2025 6:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী আজি ৰাছিয়ান ফেডাৰেচনৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম ভ্লাদিমিৰ পুটিনৰ সৈতে এক টেলিফোনিক বাৰ্তালাপত মিলিত হয়।
ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনে প্ৰধানমন্ত্ৰীক ইউক্ৰেইন সম্পৰ্কীয় শেহতীয়া পৰিস্থিতিৰ বিষয়ে অৱগত কৰে।
ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক তেওঁৰ বিশদ মূল্যায়নৰ বাবে ধন্যবাদ জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সংঘাতৰ শান্তিপূৰ্ণ সমাধানৰ বাবে ভাৰতৰ ধাৰাবাহিক স্থিতিৰ কথা দোহাৰে।
নেতাদ্বয়ে দ্বিপাক্ষিক কাৰ্য্যসূচীৰ অগ্ৰগতি সম্পৰ্কেও পৰ্য্যালোচনাৰে ভাৰত-ৰাছিয়াৰ বিশেষ আৰু বিশেষ সুবিধাপ্ৰাপ্ত কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক অধিক গভীৰকৰণৰ অংগীকাৰৰ কথা পুনৰ দৃঢ় কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক চলিত বৰ্ষৰ শেষৰ ফালে অনুষ্ঠিতব্য ২৩ সংখ্যক ভাৰত-ৰাছিয়া বাৰ্ষিক সন্মিলনত ভাগ ল’বলৈ ভাৰত ভ্ৰমণলৈ আমন্ত্ৰণ জনায়।

Prime Minister's Office
PM Narendra Modi speaks with President Putin
President Putin briefs PM on latest developments concerning Ukraine
PM reiterates India’s consistent position for peaceful resolution of the conflict
Leaders reaffirm commitment to further deepen India-Russia Special and Privileged Strategic Partnership
PM invited President Putin to visit India later this year for the Annual Bilateral Summit
08 AUG 2025 6:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the Russian Federation, H.E. Mr. Vladimir Putin.
President Putin briefed PM on the latest developments concerning Ukraine.
While thanking President Putin for his detailed assessment, Prime Minister reiterated India’s consistent position for peaceful resolution of the conflict.
The two leaders also reviewed progress in the bilateral agenda, and reaffirmed their commitment to further deepen the Special and Privileged Strategic Partnership between India and Russia.
Prime Minister invited President Putin to India later this year for the 23rd India-Russia Annual Summit.