Prime Minister's Office
PM complements Andhra Pradesh’s Yogandhra initiative in strengthening Yoga Movement
22 JUN 2025 2:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today commended the people of Andhra Pradesh for their inspiring commitment to integrating Yoga into daily life, further propelling the nationwide movement for health and wellness.
Shri Modi praised the state’s grassroots enthusiasm and the proactive support shown under the Yogandhra initiative during the 11th International Yoga Day event at Visakhapatnam yesterday.
Responding to a post by Guiness World Records on X, the Prime Minister said:
“Yoga brings people together, once again!
Compliments to the people of Andhra Pradesh for the manner in which they have strengthened the movement to make Yoga a part of their lives. The #Yogandhra initiative and the programme in Visakhapatnam, which I also took part in, will always motivate several people towards good health and well-being.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না য়োগগী ইহৌ মপাঙ্গল কনখৎহনবগীদমক আন্ধ্র প্রদেশকী য়োগন্ধরা ইনিসিএতিব অসিবু থাগৎখ্রে
22 JUN 2025 2:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি আন্ধ্র প্রদেশকী মীয়ামদা হকশেল অমসুং হকচাং ফনা লৈনবগীদমক লৈবাক শীনবা থুংনা চংশিল্লিবা খোঙজং অসিদা হেন্না খুমাং চাউশিলহন্দুনা, নোংমগী পুন্সিদা য়োগবু শরুক অমা ওইহন্নবা মখোয়গী ইথিল পীনিংঙাই ওইরবা ফিরেপ অদুগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা ঙরাং বিশাখাপতনমদা পাংথোকখিবা 11শুবা ইন্তর্নেস্নেল য়োগ নুমিৎকী থৌরমদা য়োগন্ধরা ইনিসিএতিবকী মখাদা রাজ্য অসিগী গ্রাসরুতকী থাক্তা থৱায় য়াওবা অমসুং প্রো-এক্তিব ওইনা সপোর্তকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি।
Xতা গিনিয়স ৱার্ল্দ রেকোর্দসকী পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“য়োগনা অমুক হন্না মীয়ামবু পুনশিল্লি!
মখোয়না য়োগবু মখোয়গী পুন্সিগী শরুক অমা ওইহন্নবা খোংজং অসি মপাঙ্গল কনখৎহনখিবগীদমক আন্ধ্র প্রদেশকী মীয়ামদা থাগৎপা ফোংদোকচরি। #Yogandhra ইনিসিএতিব অমসুং ঐহাক্না শরুক য়াখিবা বিশাখাপতনমগী প্রোগ্রাম অসিনা মতম পুম্নমক্তা মীওই কয়াবু অফবা হকশেল অমসুং হকচাং ফবগী মায়কৈদা পুক্নিং থৌগৎকনি।”