প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
যোগ আন্দোলন শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ যোগান্ধ্ৰ পদক্ষেপৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
22 JUN 2025 2:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ জনসাধাৰণক প্ৰশংসা কৰি কয় যে তেওঁলোকে যোগক দৈনন্দিন জীৱনত আকোৱালি লোৱাৰ লগতে প্ৰেৰণাদায়ক দায়বদ্ধতা দেখুৱাই, স্বাস্থ্য আৰু সুস্থতাৰ বাবে দেশজোৰা আন্দোলনক আৰু অধিক আগুৱাই লৈ গৈছে।
শ্ৰী মোদীয়ে কালি বিশাখাপট্টনমত অনুষ্ঠিত একাদশ আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যোগ দিৱসৰ অনুষ্ঠানত যোগান্ধ্ৰ পদক্ষেপৰ অধীনত ৰাজ্যৰ তৃণমূল পৰ্যায়ৰ উৎসাহ আৰু প্ৰদৰ্শন কৰা সক্ৰিয় সমৰ্থনৰ প্ৰশংসা কৰে।
গিনিজ ৱৰ্ল্ড ৰেকৰ্ডছৰ এটা এক্স পোষ্টৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়।
“যোগে মানুহক আকৌ এবাৰ একত্ৰিত কৰিলে!
যোগক তেওঁলোকৰ জীৱনৰ অংশ হিচাপে গঢ়ি তোলাৰ আন্দোলনক যি ধৰণে শক্তিশালী কৰি তুলিছে তাৰ বাবে অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ জনসাধাৰণক প্ৰশংসা কৰিলোঁ। #Yogandhraৰ পদক্ষেপ আৰু বিশাখাপট্টনমত অনুষ্ঠিত কাৰ্যসূচীত মইও অংশ লৈছিলো, ই বহুলোকক সদায় সু-স্বাস্থ্য আৰু সুস্থতাৰ দিশত প্ৰেৰণা যোগাব।”

Prime Minister's Office
PM complements Andhra Pradesh’s Yogandhra initiative in strengthening Yoga Movement
22 JUN 2025 2:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today commended the people of Andhra Pradesh for their inspiring commitment to integrating Yoga into daily life, further propelling the nationwide movement for health and wellness.
Shri Modi praised the state’s grassroots enthusiasm and the proactive support shown under the Yogandhra initiative during the 11th International Yoga Day event at Visakhapatnam yesterday.
Responding to a post by Guiness World Records on X, the Prime Minister said:
“Yoga brings people together, once again!
Compliments to the people of Andhra Pradesh for the manner in which they have strengthened the movement to make Yoga a part of their lives. The #Yogandhra initiative and the programme in Visakhapatnam, which I also took part in, will always motivate several people towards good health and well-being.”