Prime Minister's Office
Prime Minister meets members of various delegations who represented India in various countries
PM commends the Delegations for championing India’s Stand on Terrorism
10 JUN 2025 9:25PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met the members of various delegations who represented India in different countries at his official residence in New Delhi today. These representatives played a crucial role in elaborating India’s commitment to peace and the need to eradicate the menace of terrorism. Shri Modi commended the delegations for their dedication in advancing India's voice on global platforms.
In a post on X, he wrote:
“Met members of the various delegations who represented India in different countries and elaborated on India's commitment to peace and the need to eradicate the menace of terrorism. We are all proud of the manner in which they put forward India's voice.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তোঙান-তোঙানবা লৈবাকশিং রিপ্রজেন্ত তৌগদবা তোঙান-তোঙানবা মীহুৎশিংগা উন্নখ্রে
পি.এম. না তেরোরিজমগী মায়োক্তা লেপ্তুনা ভারতপু চেম্পিয়ন ওইহনবদা লৌখিবা লৌদেলিগেসনশিংবু শিংথাখি
10 JUN 2025 9:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ন্যু দিল্লীদা লৈবা মহাক্কী ওফিসিএল রেসিদেন্সতা তোঙান-তোঙানবা লৈবাকশিং রিপ্রজেন্ত তৌগদবা তোঙান-তোঙানবা মীহুৎশিংগা উন্নখ্রে। মসিগী রিপ্রজেন্তেতিবশিং অসিনা ইং-চিকপা পুরক্নবা অমদি তেরোরিজম মুত্থৎপা মথৌ তাবগী মতাংদা ভারতনা অরুবা থৌদাং লৌরি। শ্রী মোদীনা মালেমগী ফম্পাকথক্তা ভারতকী খোজ্ঞেল অসি খুমাং চাওশিলহনবগীদমক্তা পুক্নিংহকচাং য়াওনা হোৎনবগীদমক্তা দেলিগেসনশিংবু শিংথানখি।
পোস্ত অমদা মহাক্না X তা ইখি:
“তোঙান-তোঙানবা লৈবাকশিং রিপ্রজেন্ত তৌগদবা অমসুং ইং-চিকপা পুরক্নবা অমদি তেরোরিজম মুত্থৎপা মথৌ তাবগী মতাংদা ভারতকী ৱাশকপু ঙাক্লিবা তোঙান-তোঙানবা মীহুৎশিংগা উন্নজখ্রে। ঐখোয় পুম্নমক্না মখোয়না ভারতকী খোজ্ঞেলবু হেন্না ফগৎহন্নবগীদমক্তা হোৎনবিরিবশিং অসিগীদমক্তা চাওথোকচরি।”