প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভিন্ন দেশত ভাৰতক প্ৰতিনিধিত্ব কৰা একাধিক প্ৰতিনিধি দলৰ সদস্যৰে মিলিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সন্ত্ৰাসবাদক লৈ ভাৰতৰ স্থিতি সম্পৰ্কে প্ৰচাৰৰ বাবে প্ৰতিনিধি দলসমূহক প্ৰশংসা কৰে
10 JUN 2025 9:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী আজি তেখেতৰ নতুন দিল্লীস্থিত চৰকাৰী বাসগৃহত ভিন্ন দেশত ভাৰতক প্ৰতিনিধিত্ব কৰা একাধিক প্ৰতিনিধি দলৰ সদস্যসকলৰ সৈতে মিলিত হয়। এই প্ৰতিনিধিসকলে ভাৰতৰ শান্তিৰ প্ৰতি দায়বদ্ধতা আৰু সন্ত্ৰাসবাদৰ ভাবুকিক প্ৰতিৰোধৰ প্ৰয়োজনীয়তা সম্পৰ্কে ব্যাপকভাৱে প্ৰচাৰত এটি গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে প্ৰতিনিধি দলসমূহক ভাৰতৰ কণ্ঠক বিশ্বৰ মঞ্চলৈ নিয়াৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ নিষ্ঠাৰ মনোভাৱক প্ৰশংসা কৰে।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত তেখেতে এইদৰে লিখিছেঃ
“ভিন্ন দেশত ভাৰতক প্ৰতিনিধিত্ব তথা ভাৰতৰ শান্তিৰ প্ৰতি দায়বদ্ধতা আৰু সন্ত্ৰাসবাদৰ ভাবুকিক প্ৰতিৰোধৰ প্ৰয়োজনীয়তা সম্পৰ্কে ব্যাপকভাৱে প্ৰচাৰ কৰা একাধিক প্ৰতিনিধি দলৰ সদস্যসকলৰ সৈতে মিলিত হওঁ। ভাৰতৰ কণ্ঠক আগুৱাই নিয়াৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ নিষ্ঠাৰ মনোভাৱক লৈ আমি সকলোৱে গৌৰৱবোধ কৰিছোঁ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets members of various delegations who represented India in various countries
PM commends the Delegations for championing India’s Stand on Terrorism
10 JUN 2025 9:25PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met the members of various delegations who represented India in different countries at his official residence in New Delhi today. These representatives played a crucial role in elaborating India’s commitment to peace and the need to eradicate the menace of terrorism. Shri Modi commended the delegations for their dedication in advancing India's voice on global platforms.
In a post on X, he wrote:
“Met members of the various delegations who represented India in different countries and elaborated on India's commitment to peace and the need to eradicate the menace of terrorism. We are all proud of the manner in which they put forward India's voice.”