Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr Lee Jae-Myung on being elected as the President of the Republic of Korea
04 JUN 2025 8:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today extended his congratulations to Mr Lee Jae-Myung on being elected as the President of the Republic of Korea.
In a post on X, he wrote:
"Congratulations to Mr Lee Jae-Myung on being elected as the President of the Republic of Korea. Look forward to working together to further expand and strengthen the India-ROK Special Strategic Partnership.
@Jaemyung_Lee.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী লী জে-ম্যুংনা রিপব্লিক ওফ কোরিয়াগী রাস্ত্রপতি ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 JUN 2025 8:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী লী জে-ম্যুংদা মহাক্না রিপব্লিক ওফ কোরিয়াগী রাস্ত্রপতি ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“শ্রী লী জে-ম্যুংনা রিপব্লিক ওফ কোরিয়াগী রাস্ত্রপতি ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ইন্দিয়া-ROK স্পেসিএল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অসি হেন্না পাকথোক চাউথোকহন্নবা অমসুং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি হায়না আশা তৌজরি।
@Jaemyung_Lee.”