Prime Minister's Office
Prime Minister applauds inauguration of Inland Waterways Terminal at Jogighopa, Assam
18 FEB 2025 9:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the inauguration of the Inland Waterways Transport (IWT) Terminal on the Brahmaputra (National Waterway-2) at Jogighopa in Assam.
Union Minister of Ports, Shipping & Waterways and AYUSH, Shri Sarbananda Sonowal, along with Bhutan’s Minister of Finance, H.E. Lyonpo Namgyal Dorji, inaugurated Inland Waterways Transport (IWT) Terminal at Jogighopa in Assam. The state-of-the-art terminal, connected to the Multi Modal Logistics Park and strategically located in Jogighopa will be an international port of call for Bhutan and Bangladesh while enhancing logistics and cargo movement in Assam and the North East.
Responding to the X post of Union Minister, Shri Sarbananda Sonowal, Shri Modi posted on X;
“A noteworthy addition in our quest for improving infrastructure as well as encouraging inland waterways for progress and prosperity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অসামগী জোগিঘোপাদা ইনলেন্দ ৱাতরৱেজ তর্মিনেল শঙ্গাববু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
18 FEB 2025 9:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসামগী জোগিঘোপাদা ব্রহ্মাপুত্র (নেস্নেল ৱাতরৱে-২)দা ইনলেন্দ ৱাতরৱেজ ত্রান্সপোর্ত (IWT) তর্মিনেল শঙ্গাবা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী পোর্তস, শিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজ অমসুং AYUSHকী মন্ত্রী, শ্রী সর্বানন্দা সোনোৱালনা ভুতানগী শেল-থুম মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী ল্যোনপো নামগ্যাল দোর্জিগা লোইননা অসামগী জোগিঘোপাদা ইনলেন্দ ৱাতরৱেজ ত্রান্সপোর্ত (IWT) তর্মিনেল শঙ্গাখ্রে। মলতি মোদেল লোজিস্তিক্স পার্ককা কনেক্ত তৌরবা অমসুং জোগিঘোপাদা স্ত্রেতেজিক ওইবা মওংদা লৈরিবা, মতম অসিগী খ্বাইদগী নৌরবা তর্মিনেল অসিনা ভুতান অমসুং বংগ্লাদেশকীদমক্তা তঙাইফদবা য়াম্না মরু ওইবা ইন্তর্নেস্নেল পোর্ত অমা ওইরগনি, লোইন-লোইননা মসিনা অসাম অমসুং নোর্থ ইস্ততা লোজিস্তিক্স অমসুং কার্গো চত্থোক-চৎশিন তৌবদা য়াম্না হেন্না ফগৎহল্লগনি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী সর্বানন্দা সোনোৱালনা Xতা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা Xতা অসুম্না থাগৎলকখি;
“খুমাং চাউশিন্নবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবগীদমক্তা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহনবগা লোইন-লোইননা ইনলেন্দ ৱাতরৱেজপু য়োকখৎনবগীদমক্তা ঐখোয়না থাংজিল্লিবা খোংজং অসিদা য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা মাইপাকপা অমা।”