Prime Minister's Office
An inspiring address by Rashtrapati Ji, in which she highlights many subjects and emphasises the greatness of our Constitution and the need to keep working towards national progress: Prime Minister
25 JAN 2025 10:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today thanked Rashtrapati ji for an inspiring address to the nation ahead of the Republic Day. He remarked that the President highlighted many subjects and emphasised the greatness of our Constitution and the need to keep working towards national progress.
Responding to a post by President of India handle on X, Shri Modi wrote:
“An inspiring address by Rashtrapati Ji, in which she highlights many subjects and emphasises the greatness of our Constitution and the need to keep working towards national progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতি জিগী পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা ৱারোল অমনি, মসিদা মহাক্না হিরম কয়া ফোঙদোকখি অমসুং ঐখোয়গী সংবিধানগী গুনশিং অমসুং লৈবাক চাউখৎনবা চাউখৎনবা থবক পাংথোকপগী দরকার ওইবগী মতাংদা ফোঙদোকখি: প্রধান মন্ত্রী
25 JAN 2025 10:09PM by PIB Imphal
গনতন্ত্র দিবস মাংওইননা লৈবাক্কী মীয়ামদা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা ৱারোল থমখিবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি জি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি রাস্ত্রপতিনা হিরম কয়া ফোঙদোকখি অমসুং ঐখোয়গী সংবিধানগী গুনশিং অমসুং লৈবাক চাউখৎনবা চাউখৎনবা থবক পাংথোকপগী দরকার ওইবগী মতাংদা ফোঙদোকখি।
ভারতকী রাস্ত্রপতিগী হেন্দলগী পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীবদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি জিগী পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা ৱারোল অমনি, মসিদা মহাক্না হিরম কয়া ফোঙদোকখি অমসুং ঐখোয়গী সংবিধানগী গুনশিং অমসুং লৈবাক চাউখৎনবা চাউখৎনবা থবক পাংথোকপগী দরকার ওইবগী মতাংদা ফোঙদোকখি”।