Prime Minister's Office
PM congratulates Indore and Udaipur on joining the list of 31 Wetland Accredited Cities in the world
25 JAN 2025 5:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Indore and Udaipur on joining the list of 31 Wetland Accredited Cities in the world. He remarked that this recognition reflects India’s strong commitment to sustainable development and nurturing harmony between nature and urban growth.
Responding to a post by Union Minister Shri Bhupender Yadav on X, the PM said:
“Congratulations to Indore and Udaipur! This recognition reflects our strong commitment to sustainable development and nurturing harmony between nature and urban growth. May this feat inspire everyone to keep working towards creating greener, cleaner and more eco-friendly urban spaces across our nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী ৱেতলেন্দ এক্রিদিতেদ সিতি ৩১ গী মনুংদা ইন্দোর অমসুং উদয়পুর য়াওরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
25 JAN 2025 5:52PM by PIB Imphal
মালেমগী ৱেতলেন্দ এক্রিদিতেদ সিতি ৩১ গী মনুংদা ইন্দোর অমসুং উদয়পুর য়াওরকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি তুংকোইনা চৎনবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং অমসুং মহৌশা অমসুং সহর শেমগৎপগী মরক্ত অফবা মরী শেমগৎনবা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মমি ইকায়খুম্নবা অসিদা মমি তারে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর ভুপেন্দর যাদবকী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ইন্দোর অমসুং উদয়পুরদা হরাওবা ফোঙদোকচরি! তুংকোইনা চৎনবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং অমসুং মহৌশা অমসুং সহর শেমগৎপগী মরক্ত অফবা মরী শেমগৎনবা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মমি ইকায়খুম্নবা অসিদা মমি তারে। মসিগী মাইপাকপা অসিনা মীওই খুদিংমক ঐখোয়গী লৈবাক শীনবা থুংনা হেন্না লু-নানবা অমসুং মহৌশাগী অকোয়বগা চুশিন্নবা সহরশিং শেমগৎনবা থবক পায়খৎপা ওইরসনু”।