Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi hails 3 years of PM GatiShakti National Master Plan
PM GatiShakti National Master Plan has emerged as a transformative initiative aimed at revolutionizing India’s infrastructure: Prime Minister
Thanks to GatiShakti, India is adding speed to fulfil our vision of a Viksit Bharat: Prime Minister
13 OCT 2024 10:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the completion of 3 years of PM GatiShakti National Master Plan.
Sharing on X, a post by Union Commerce and Industry Minister, Shri Piyush Goyal and a thread post by MyGov, the Prime Minister wrote:
“PM GatiShakti National Master Plan has emerged as a transformative initiative aimed at revolutionizing India’s infrastructure. It has significantly enhanced multimodal connectivity, driving faster and more efficient development across sectors.
The seamless integration of various stakeholders has led to boosting logistics, reducing delays and creating new opportunities for several people.”
“Thanks to GatiShakti, India is adding speed to fulfil our vision of a Viksit Bharat. It will encourage progress, entrepreneurship and innovation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম গাতিশক্তি নেসনেল মাস্তর প্লান চহি অহুম মপুংফারকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভারতকী ইনফ্রাস্ত্রকচর অওনবা পুরক্নবা পান্দম থমদুনা পি.এম গাতি শক্তি নেসনেল মাস্তর প্লান অসি অওনবা পুরকপা থবক ওইনা ওইরক্লে: প্রধান মন্ত্রী
গাতিশক্তি থাগৎপা ফোঙদোকচরি, বিকসিত ভারত অমগী ঐখোয়গী মঙলান মঙফাওন্নবা ভারত খোঙজেল য়াংখৎলে: প্রধান মন্ত্রী
13 OCT 2024 10:32AM by PIB Imphal
পি.এম গাতিশক্তি নেসনেল মাস্তর প্লান চহি অহুম মপুংফারকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী পোস্ত অমা অমসুং MyGov গী থ্রিদ পোস্ত অমা এক্সতা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
ভারতকী ইনফ্রাস্ত্রকচর অওনবা পুরক্নবা পান্দম থমদুনা পি.এম গাতি শক্তি নেসনেল মাস্তর প্লান অসি অওনবা পুরকপা থবক ওইনা ওইরক্লে। মসিনা মল্তিমোদাল কন্নেক্তিবিত হেনগৎহল্লে, হিরম খুদিংমক্তা হেন্না য়াংনা অমসুং ফজনা থবক পায়খৎলে।
তোঙান-তোঙানবা মরী লৈনবশিং পুনশিনবা অসিনা লোজিস্তিক্স ফগৎলে, মতম থেংথবা হন্থরে অমসুং মীওই কয়াগী অনৌবা খুদোংচাবা কয়া ফংহল্লে”।
গাতিশক্তি থাগৎপা ফোঙদোকচরি, বিকসিত ভারত অমগী ঐখোয়গী মঙলান মঙফাওন্নবা ভারত খোঙজেল য়াংখৎলে। মসিনা চাউখৎপা, ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপ অমসুং ইন্নোবেসন পুক্নিং থৌগৎকনি”।