প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তৃতীয় বৰ্ষপূৰ্তিত প্ৰধানমন্ত্ৰী গতিশক্তি ৰাষ্ট্ৰীয় গুৰু আঁচনিৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ
ভাৰতৰ আন্তঃগাঁথনিত বৈপ্লৱিক পৰিৱৰ্তন অনাৰ লক্ষ্যৰে এক পৰিৱৰ্তনশীল পদক্ষেপ হিচাপে আত্মপ্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী গতিশক্তি ৰাষ্ট্ৰীয় গুৰু আঁচনিঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
গতিশক্তিৰ কৃপাত ভাৰতে গতি সংযোজন কৰি আমাৰ এখন বিকশিত ভাৰতৰ দৃষ্টিভংগী পূৰণ কৰিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
13 OCT 2024 10:32AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী গতিশক্তি ৰাষ্ট্ৰীয় গুৰু আঁচনিৰ তৃতীয় বৰ্ষপূৰ্তি উপলক্ষে প্ৰশংসা কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় বাণিজ্য আৰু উদ্যোগ মন্ত্ৰী শ্ৰী পীয়ুষ গোৱেলৰ এটা পোষ্ট আৰু মাইগভৰ এটা থ্ৰেড পোষ্ট এক্সত শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লিখেঃ-
“ভাৰতৰ আন্তঃগাঁথনিত বৈপ্লৱিক পৰিৱৰ্তন অনাৰ লক্ষ্যৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী গতিশক্তি ৰাষ্ট্ৰীয় গুৰু আঁচনি এক পৰিৱৰ্তনশীল পদক্ষেপ হিচাপে আত্মপ্ৰকাশ কৰিছে। ই বহুমুখী সংযোগ যথেষ্ট বৃদ্ধি কৰিছে, যিয়ে সমগ্ৰ খণ্ডসমূহত দ্ৰুত আৰু অধিক ফলপ্ৰসূ উন্নয়নক আগুৱাই লৈ গৈছে।
বিভিন্ন অংশীদাৰৰ নিৰৱচ্ছিন্ন সংহতিৰ ফলত লজিষ্টিক বৃদ্ধি পাইছে, বিলম্বতা হ্ৰাস পাইছে আৰু কেইবাজনো লোকৰ বাবে নতুন সুযোগৰ সৃষ্টি হৈছে।”
‘গতিশক্তিৰ কৃপাত ভাৰতে বিকশিত ভাৰতৰ আমাৰ দৃষ্টিভংগী পূৰণৰ বাবে গতি সংযোজন কৰিছে। ই প্ৰগতি, ঔদ্যোগীকৰণ আৰু উদ্ভাৱনক উৎসাহিত কৰিব।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi hails 3 years of PM GatiShakti National Master Plan
PM GatiShakti National Master Plan has emerged as a transformative initiative aimed at revolutionizing India’s infrastructure: Prime Minister
Thanks to GatiShakti, India is adding speed to fulfil our vision of a Viksit Bharat: Prime Minister
13 OCT 2024 10:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the completion of 3 years of PM GatiShakti National Master Plan.
Sharing on X, a post by Union Commerce and Industry Minister, Shri Piyush Goyal and a thread post by MyGov, the Prime Minister wrote:
“PM GatiShakti National Master Plan has emerged as a transformative initiative aimed at revolutionizing India’s infrastructure. It has significantly enhanced multimodal connectivity, driving faster and more efficient development across sectors.
The seamless integration of various stakeholders has led to boosting logistics, reducing delays and creating new opportunities for several people.”
“Thanks to GatiShakti, India is adding speed to fulfil our vision of a Viksit Bharat. It will encourage progress, entrepreneurship and innovation.”