Prime Minister's Office
Prime Minister celebrates Bronze Medal by Manu Bhaker in Women’s 10m Air Pistol event
28 JUL 2024 4:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manu Bhaker on winning the Bronze medal in Women’s 10m Air Pistol event at Paris Olympics 2024.
The Prime Minister posted on X:
“A historic medal! Well done, @realmanubhaker, for winning India’s FIRST medal at #ParisOlympics2024! Congrats for the Bronze. This success is even more special as she becomes the 1st woman to win a medal in shooting for India. An incredible achievement! #Cheer4Bharat”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মনু ভাকরনা নুপীগী মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
28 JUL 2024 4:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেরিস ওলিম্পিক ২০২৪দা মনু ভাকরনা নুপীগী মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"পুৱারীদা লৈহৌরগদবা মেদাল অমা! @realmanubhaker না #ParisOlympics2024 তা ভারতকী অহানবা মেদাল অমা লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি! শেঞ্জেংগী তক্মান অসিগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোক্লি। মায় পাকপা অসি মহাক্না শুতিংদা তক্মান অমা লৌরকপা অহানবা নুপী শানরোই ওইবনা হেন্না অখন্নবা অমা ওই। অচৌবা মায় পাকপা অমনি! #Cheer4Bharat"