Prime Minister's Office
Prime Minister hails Make In India success story for global economic boost
16 JUL 2024 10:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed Make In India success story for global economic boost. Shri Modi has shared a glimpse of how Make In India is propelling India's economy onto the global stage.
Responding to the X post threads of MyGovIndia about Made in India initiative showcasing the phenomenal success of Indian-made products globally, the Prime Minister said in a X post;
“A glimpse of how 'Make In India' is propelling India's economy onto the global stage!”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶ୍ୱ ଅର୍ଥନୈତିକ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ‘ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ’ ସଫଳତା କାହାଣୀକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 JUL 2024 10:28PM by PIB Bhubaneswar
ବିଶ୍ୱ ଅର୍ଥନୈତିକ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆର ସଫଳତାର କାହାଣୀକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ କିପରି ଭାରତର ଅର୍ଥନୀତିକୁ ବିଶ୍ୱ ସ୍ତରରେ ଆଗକୁ ବଢ଼ାଉଛି ତାହାର ଏକ ଝଲକ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ବିଶ୍ୱସ୍ତରରେ ଭାରତ ଦ୍ୱାରା ନିର୍ମିତ ଉତ୍ପାଦର ଅଭୁତପୂର୍ବ ସଫଳତାର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଥିବା ‘ମେଡ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ’ ପଦକ୍ଷେପ ବିଷୟରେ ମାଇଁଗଭ୍‌ଇଣ୍ଡିଆର ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟ ଥ୍ରେଡ୍‌ଗୁଡିକ ଉପରେ ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ୍ସର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“‘ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ’ କିପରି ଭାରତର ଅର୍ଥନୀତିକୁ ବିଶ୍ୱସ୍ତରରେ ପହଞ୍ଚାଉଛି ତାହାର ଏକ ଝଲକ !”