Prime Minister's Office
Visit of Prime Minister to the Russian Federation and the Republic of Austria (July 08-10, 2024)
04 JUL 2024 5:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will pay an Official Visit to the Russian Federation and the Republic of Austria on 08-10 July 2024.
Prime Minister will be in Moscow on 08-09 July 2024 at the invitation of the President of the Russian Federation, H.E. Mr. Vladimir Putin to hold the 22nd India-Russia Annual Summit. The leaders will review the entire range of multifaceted relations between the two countries and exchange views on contemporary regional and global issues of mutual interest.
Prime Minister will, thereafter, travel to Austria during 09-10 July 2024. This will be the first visit by an Indian Prime Minister to Austria in 41 years. He will call on President of the Republic of Austria, H.E. Mr. Alexander Van der Bellen and hold talks with Chancellor of Austria H.E. Mr. Karl Nehammer. Prime Minister and Chancellor will also address business leaders from India and Austria.
Prime Minister will interact with members of the Indian community in Moscow as well as in Vienna.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগী রসিয়ান ফেদরেসন অমসুং রিপব্লিক ওব ওস্ত্রিয়া খোঙচৎ (জুলাই ০৮-১০, ২০২৪)
04 JUL 2024 5:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রসিয়ান ফেদরেসন অমসুং রিপব্লিক ওব ওস্ত্রিয়াদা ওফিসিএল ভিজিত অমা জুলাই ০৮-১০, ২০২৪ ফাওবা চৎকনি।
প্রধান মন্ত্রীনা রসিয়ান ফেদরেসনগী রাস্ত্রপতি হিস এক্সিলেন্সী মিস্তর ভ্লাদিমির পুতিঙ্গা ২২শুবা ভারত-রসিয়া চহিগী সম্মিত পাঙথোক্নবা মোস্কোদা জুলাই ০৮-০৯, ২০২৪ ফাওবা লৈগনি। লুচিংবশিং অসিনা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা মায়কৈ য়াম্লবা মরী অসিবু য়েংশিনগনি অমসুং হৌজিক ওইরবা লমদম লমদমগী ওইবা অমসুং মালেমগী ওইবা মান্নবা সমশ্যাশিংগী মতাংদা মোত ফোংদোক্নগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা মসিগী মতুংদা, ওস্ত্রিয়াদা জুলাই ০৯-১০, ২০২৪ দা লৈগনি। মসিনা ভারতকী প্রধান মন্ত্রী অমনা ওস্ত্রিয়াদা চহি ৪১ অসিদা চৎপা ইহান হানবা খোঙচৎ ওইগনি। মহাক্না রিপব্লিক ওব ওস্ত্রিয়াগী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সিলেন্সী মিস্তর এলেকজেন্দর ভান দর বেলেনগা উনগনি অমসুং ওস্ত্রিয়াগী চান্সেলর হিস এক্সিলেন্সী মিস্তর কার্ল নেহাম্মরগা ৱারী শানগনি। প্রধান মন্ত্রী অমসুং চান্সেলর অনিনা ভারত অমসুং ওস্ত্রিয়াগী লল্লোন ইতীক্কী লুচিংবশিংদসু ৱা ঙাংগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা মোস্কো অমসুং ভিএন্নাদা লৈবা ভারত মচাশিংগসু ৱারী শানগনি।