Ministry of Development of North-East Region
Shri Jyotiraditya M. Scindia assumes charge as Union Minister for Ministry of Development of North Eastern Region
12 JUN 2024 3:01PM by PIB Delhi
Shri Jyotiraditya M. Scindia today assumed charge as Union Minister in the Ministry of Development of North Eastern Region.
Dr. Majumdar, Minister of State in the Ministry of DoNER along with the senior officers of DoNER Ministry welcomed the Union Minister. After assuming the charge, Shri Scindia met the senior officials of the ministry and reviewed the schemes.
While interacting with the media, Shri Scindia said that the Prime Minister has always prioritized the North Eastern region, and we are committed to realizing the Prime Minister's vision. He said that it is our commitment to accelerate the development of this region and establish new benchmarks for modern development.

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
শ্রী জ্যোতিরঅদিত্য এম. সিন্দিয়ানা দিভেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্ত রীজন মন্ত্রালয়গী কেন্দ্র মন্ত্রী ওইনা ফম লৌখ্রে
12 JUN 2024 3:01PM by PIB Imphal
শ্রী জ্যোতিরঅদিত্য এম. সিন্দিয়ানা ঙসি দিভেলপমেন্ত ওফ নোর্ত ইস্ত রীজন মন্ত্রালয়গী কেন্দ্র মন্ত্রী ওইনা ফম লৌখ্রে‍।
দোনর মন্ত্রালয়গী রাজ্য মন্ত্রী দোক্তর মজুমদারনা দোনর মন্ত্রালয়গী মকোক থোংবা ওফিসরশিংগা লোয়ননা কেন্ত্র মন্ত্রীবু তরাম্না ওকখি‍। ফম লৌরবা মতুংদা, শ্রী সিন্দিয়ানা মন্ত্রালয়গী মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংগা উনখি অমসুং স্কীমশিং য়েংশিনখি‍।
শ্রী সিন্দিয়ানা মীদিয়াগা ৱারী শানবদা, প্রধান মন্ত্রীনা মতম পুম্বদা অৱাং নোংপোক লমদমদা মরুওইবা মীৎয়েঙ চঙদুনা লাক্লি, অমসুং ঐখোয় প্রধান মন্ত্রীগী মঙলান মঙফাওনহন্নবা খোঙফম চেৎনা লেপ্লি হায়খি‍। লমদম অসিগী চাওখৎ খোঙথাং খোঙজেল য়াঙখৎহন্নবা অমসুং মতমগা চুনবা চাওখৎপগী অনৌবা পনখৈশিং শেমগৎনবা ঐখোয়না লেপ্লি হায়না মহাক্না হায়খি‍।