Prime Minister's Office
Prime Minister receives congratulatory call from the Australian Prime Minister
PM Modi thanked PM Albanese for his wishes
The leaders reaffirmed their commitment to work together on shared priorities
06 JUN 2024 2:14PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today received a telephone call from H.E. Anthony Albanese, Prime Minister of Australia. Prime Minister Modi thanked Prime Minister of Australia for his wishes.
Prime Minister warmly recalled his visit to Australia in 2023 and his meeting with PM Albanese on the sidelines of the G20 Summit last September in Delhi.
Prime Minister reiterated his firm commitment to work together with the Australian Prime Minister to further strengthen the Comprehensive Strategic Partnership, and work closely on the shared priorities in the Indo-Pacific region.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদীদা অস্ত্রিলিয়াগী প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপগী কোল তৌরকখ্রে
প্রধান মন্ত্রী অলবানিসনা প্রধান মন্ত্রী মোদীদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
মরুওইবা হিরমশিংদা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা লুচিংবশিংনা মখোয়গী থাজবশিং পীনখি
06 JUN 2024 2:14PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অস্ত্রিলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী এন্থোনি অলবানিসদগী তেলিফোন কোল অমা ফংখ্রে। মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না ২০২৩ দা অস্ত্রেলিয়াদা চৎলুবা খোঙচৎ অমসুং হৌখিবা সেপ্তেম্বরদা নিউ দিল্লিদা জি-২০ মীফমগী নাকলদা প্রধান মন্ত্রী অলবানিসকা উনখিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখি।
কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং ইন্দো-পেসিফিক লমদমদা মরুওইবশিং পুন্না থবক তৌমিন্ননবা অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রীগা লোয়ননা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা মহাক্কী থাজবা অদু অমুক হন্না থমখি।