UPSC
Union Public Service Commission announces Recruitment Results for the month of April,2024
24 MAY 2024 5:17PM by PIB Delhi
The Union Public Service Commission have finalized the Recruitment Results for the month of April, 2024. The recommended candidates have been informed individually by post. Applications of other candidates were duly considered but regretted that it has not been possible to call them for interview/recommend them for the post.
Click here to download PDF

କେନ୍ଦ୍ରୀୟ ଲୋକ ସେବା ଆୟୋଗ
ଲୋକ ସେବା ଆୟୋଗ ୨୦୨୪ ଏପ୍ରିଲ୍ ମାସ ପାଇଁ ନିଯୁକ୍ତି ଫଳାଫଳ ଘୋଷଣା କରିଛ
24 MAY 2024 5:17PM by PIB Bhubaneswar
ଲୋକ ସେବା ଆୟୋଗ ୨୦୨୪ ଏପ୍ରିଲ୍ ମାସ ପାଇଁ ନିଯୁକ୍ତି ଫଳାଫଳ ଚୂଡାନ୍ତ କରିଛି। ଚୟନ କରାଯାଇଥିବା ପ୍ରାର୍ଥୀମାନଙ୍କୁ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଭାବେ ଡାକ ଦ୍ବାରା ସୂଚନା ଦିଆଯାଇଛି। ଅନ୍ୟ ପ୍ରାର୍ଥୀମାନଙ୍କର ଆବେଦନଗୁଡିକ ଯଥାର୍ଥ ଭାବରେ ବିଚାର କରାଯାଇଥିଲା, କିନ୍ତୁ ଦୁଃଖôତ େଯ ସେମାନଙ୍କୁ ସାକ୍ଷାତକାର ପାଇଁ ଡାକିବା /ଏହି ପଦ ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କୁ ସୁପାରିଶ କରିବା ସମ୍ଭବପର ନୁହେଁ।