Prime Minister's Office
PM expresses happiness over nomination of Smt Sudha Murty to Rajya Sabha
08 MAR 2024 2:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on Rajya Sabha nomination of Smt Sudha Murty.
The Prime Minister posted on X :
"I am delighted that the President of India has nominated @SmtSudhaMurty Ji to the Rajya Sabha. Sudha Ji's contributions to diverse fields including social work, philanthropy and education have been immense and inspiring. Her presence in the Rajya Sabha is a powerful testament to our 'Nari Shakti', exemplifying the strength and potential of women in shaping our nation's destiny. Wishing her a fruitful Parliamentary tenure."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রীমতি সুধা মুর্তি রাজ্য সভাদা নোমিনেত তৌবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
08 MAR 2024 2:13PM by PIB Imphal
শ্রীমতি সুধা মুর্তি রাজ্য সভাদা নোমিনেত তৌবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি’
“ভারতকী রাস্ত্রপতিনা @SmtSudhaMurty জি রাজ্য সভাদা নোমিনেত তৌবদা ঐ অপেনবা ফাউই। সুধা জিনা খুন্নাইগী থবক, মীয়ামগী মতেং পাংবা অমসুং লাইরিক-লাইশু য়াওনা থবক কয়া পাংথোকখ্রে অমসুং ইথিল পীরে। রাজ্য সভাদা মহাক শরুক য়াবা অসি ঐখোয়গী ‘নারী শক্তি’গী অকনবা খুদম অমনি, ঐখোয়গী লৈবাক্কী মরাইবক লেপ্নবা হোৎনবদা নুপীশিংগী মপাঙ্গল অমসুং তৌবা ঙম্বগী খুদমনি। মহাক্কী মহৈ য়ানবা সংসদকী তার্ম অমগীদমক মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।