প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাজ্যসভালৈ শ্ৰীমতী সুধা মূৰ্তিৰ মনোনয়নত সুখ প্ৰকাশ কৰে
08 MAR 2024 2:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰীমতী সুধা মূৰ্তিক ৰাজ্যসভালৈ মনোনয়ন দিয়াত সুখ প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে @SmtSudhaMurty জীক ৰাজ্যসভালৈ মনোনীত কৰাত মই আনন্দিত হৈছোঁ। সমাজসেৱা, পৰোপকাৰ আৰু শিক্ষাকে ধৰি বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত সুধা জীৰ অৱদান অপৰিসীম আৰু প্ৰেৰণাদায়ক। ৰাজ্যসভাত তেওঁৰ উপস্থিতি আমাৰ 'নাৰী শক্তি'ৰ প্ৰবল সন্মান, যি আমাৰ দেশৰ ভাগ্য গঢ় দিয়াৰ ক্ষেত্ৰত মহিলাৰ শক্তি আৰু সম্ভাৱনাৰ আদৰ্শ। তেওঁৰ সফল সংসদীয় কাৰ্যকালৰ কামনা কৰিলোঁ।"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over nomination of Smt Sudha Murty to Rajya Sabha
08 MAR 2024 2:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on Rajya Sabha nomination of Smt Sudha Murty.
The Prime Minister posted on X :
"I am delighted that the President of India has nominated @SmtSudhaMurty Ji to the Rajya Sabha. Sudha Ji's contributions to diverse fields including social work, philanthropy and education have been immense and inspiring. Her presence in the Rajya Sabha is a powerful testament to our 'Nari Shakti', exemplifying the strength and potential of women in shaping our nation's destiny. Wishing her a fruitful Parliamentary tenure."