Prime Minister's Office
Indian Minorities Foundation delegation meets PM
05 FEB 2024 7:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has met a delegation of religious leaders from Indian Minorities Foundation in Parliament today.
The Prime Minister posted on X:
“Delighted to meet a delegation of religious leaders in Parliament today. I thank them for their kind words on the development trajectory of our nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়ান মাইনোরিতিস ফাউন্দেসন দেলিগেসন্না প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
05 FEB 2024 7:42PM by PIB Imphal
ঙসি সংসদতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়ান মাইনোরিতিস ফাউন্দেসনদগী লাইনিংগী লুচিংবশিংগী মীহুৎ কাংবু অমগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙসি সংসদতা লাইনিংগী লুচিংবশিংগী মীহুৎ কাংবু অমগা উনবদা য়াম্না নুংঙাই। ঐখোয়গী লৈবাক্কী চাউখৎপগী খোঙচৎকীদমক মখোয়গী অফবা পাউতাকশিংগীদমক ঐনা মখোয় থাগৎচরি”।