Prime Minister's Office
Prime Minister shares Bhajan and Kathas of Shri Ram bhakti sung by people of Mauritius
20 JAN 2024 9:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared Bhajan and Kathas of Shri Ram bhakti sung by people of Mauritius.
The Prime Minister posted on X;
“The wonderful people of Mauritius have preserved their traditions and this includes Ram Bhakti through Kathas and Bhajans. Great to see such deep cultural roots and devotion thriving for so many years. #ShriRamBhajan

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মাউরিসিয়সকী মীয়াম্না শকপা লাইশোন ঈশৈশিং অমসুং শ্রী রাম ভাক্তিগী কথাশিং প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
20 JAN 2024 9:27AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাউরিসিয়সকী মীয়াম্না শকপা লাইশোন ঈশৈশিং অমসুং শ্রী রাম ভাক্তিগী কথাশিং সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মাউরিসিয়সকী মীয়াম্না মখোয়গী চৎনবীশিং ঙাক্তুনা থম্লে অমসুং মসিগী মনুংদা কথাশিং অমসুং লাইশোন ঈশৈশিংগী খুৎথাংদা রাম ভক্তি য়াওরি। অসিগুম্বা নাৎকী ওইবা চৎনবীশিং অমসুং কৎথোকপা চহি কয়া চৎথদুনা লাকপা অসি উবদা অপেনবা ফাওই। #ShriRamBhajan”