Prime Minister's Office
Prime Minister shares Bhajan and Kathas of Shri Ram bhakti sung by people of Mauritius
20 JAN 2024 9:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared Bhajan and Kathas of Shri Ram bhakti sung by people of Mauritius.
The Prime Minister posted on X;
“The wonderful people of Mauritius have preserved their traditions and this includes Ram Bhakti through Kathas and Bhajans. Great to see such deep cultural roots and devotion thriving for so many years. #ShriRamBhajan

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মৰিচাছৰ লোকসকলে গোৱা শ্ৰী ৰাম ভক্তিৰ ভজন আৰু কথা সহভাগ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
20 JAN 2024 9:27AM by PIB Guwahati
মৰিচাছৰ জনসাধাৰণে গোৱা শ্ৰীৰাম ভক্তিৰ ভজন আৰু কথা আজি সহভাগ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত কৰা পোষ্ট-ত কয়;
"মৰিচাছৰ লোকসকলে আশ্চৰ্যজনক ভাবে তেওঁলোকৰ পৰম্পৰা সংৰক্ষণ কৰি আহিছে, আৰু ইয়াৰ ভিতৰত আছে কথা আৰু ভজনৰ জৰিয়তে ৰাম ভক্তিৰ অপূৰ্ব প্ৰকাশ। সাংস্কৃতিক শিপাৰ ইমান গভীৰতা আৰু ইমান বছৰ জোৰা ভক্তিৰ সমৃদ্ধ ৰূপ দেখি বৰ ভাল লাগিছে। #ShriRamBhajan