Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of renowned classical singer, Dr. Prabha Atre
13 JAN 2024 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of renowned classical singer, Dr. Prabha Atre.
In a X post, PM said;
“Dr. Prabha Atre Ji was a luminary of Indian classical music, whose work was admired not just in India but across the globe. Her life was a symphony of excellence and dedication. Her efforts have greatly enriched our cultural fabric. Pained by her demise. Condolences to her family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা ক্লাসিকেল শৈশকপা দা. প্রভা অত্রেনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
13 JAN 2024 8:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা ক্লাসিকেল শৈশকপা দা. প্রভা অত্রেনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
" দা. প্রভা অত্রেজি ইন্দিয়ন ক্লাসিকেল ম্যুজিক্কী লঙনা ঙাল্লম্বা থৱান মিচাক অমনি, মহাক্কী থবকশিং অসি ভারত্তদা নত্তনা মালেম পুম্বদা শৈথানরি। মহাক্কী পুন্সি অসি কত্থোকপা অমসুং খুৎহৈবা হায়বদুগী তিন্নফম্নি। মহাক্না হোৎনজরম্বা কয়ানা ঐখোয়গী নাতকী মশক হেন্না নীংথিজহনবীরম্মি। মহাক্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।"