প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰসিদ্ধ শাস্ত্ৰীয় কণ্ঠশিল্পী ড° প্ৰভা অত্ৰেৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰে
13 JAN 2024 8:37PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰসিদ্ধ শাস্ত্ৰীয় কণ্ঠশিল্পী ড° প্ৰভা অত্ৰেৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
নিজৰ এক্স পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"ড° প্ৰভা অত্ৰে জী ভাৰতীয় শাস্ত্ৰীয় সংগীতৰ এগৰাকী মহান ব্যক্তিত্ব আছিল, যাৰ কৰ্মৰাজি কেৱল ভাৰততে নহয়, সমগ্ৰ বিশ্বতে প্ৰশংসিত হৈছিল। তেওঁৰ জীৱন আছিল উৎকৃষ্টতা আৰু নিষ্ঠাৰ প্ৰতিমূৰ্তি। তেওঁৰ এই প্ৰচেষ্টাই আমাৰ সাংস্কৃতিক তন্ত্ৰক বহু পৰিমাণে সমৃদ্ধ কৰিছে। তেওঁৰ মৃত্যুত দুখ পাইছোঁ। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু অনুৰাগীলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলোঁ। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of renowned classical singer, Dr. Prabha Atre
13 JAN 2024 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of renowned classical singer, Dr. Prabha Atre.
In a X post, PM said;
“Dr. Prabha Atre Ji was a luminary of Indian classical music, whose work was admired not just in India but across the globe. Her life was a symphony of excellence and dedication. Her efforts have greatly enriched our cultural fabric. Pained by her demise. Condolences to her family and admirers. Om Shanti.”