Prime Minister's Office
Take Jan Man Survey, share your view on India's progress with me: PM
01 JAN 2024 2:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today urged the citizens to take Jan Man Survey and share their views on the progress achieved by India in the last 10 years.
The Prime Minister posted on X:
"What do you think of the progress achieved by India in various sectors in the last 10 years?
Share your feedback directly with me through the Jan Man Survey on the NaMo App!"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন মন সমীক্ষাত অংশ লওক, ভাৰতৰ অগ্ৰগতি সম্পৰ্কে আপোনাৰ মতামত মোৰ সৈতে ভাগ-বতৰা কৰক: প্ৰধানমন্ত্ৰী
01 JAN 2024 2:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নাগৰিকসকলক জন মন সমীক্ষাত অংশ গ্ৰহণ কৰিবলৈ আৰু বিগত ১০ বছৰত ভাৰতে লাভ কৰা অগ্ৰগতি সন্দৰ্ভত তেওঁলোকৰ মতামত ভাগ-বতৰা কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এটা পোষ্টত কয় :
"বিগত ১০ বছৰত ভাৰতে বিভিন্ন খণ্ডত লাভ কৰা অগ্ৰগতিৰ বিষয়ে আপুনি কি ভাবে?
নমো এপত জন মন সমীক্ষাৰ জৰিয়তে আপোনাৰ মতামত মোৰ সৈতে পোনপটীয়াকৈ ভাগ-বতৰা কৰক!"