প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জন মন সর্ভে শরুক য়াবীবু, ভারত চাউখৎপগী মতাংদা অদোমগী ৱাখল ঐঙোন্দা শরুক য়াবীয়ু: প্রধান মন্ত্রী
01 JAN 2024 2:05PM by PIB Imphal
জন মন সর্ভে শরুক য়ানবা অমসুং হৌখিবা চহি ১০দা ভারতকী চাউখৎপগী মতাংদা মখোয়গী ৱাখলশিং ফোঙদোক্নবা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হৌখিবা চহি ১০দা তোঙান-তোঙানবা হীরমশিংদা ভারতনা চাউখৎপগী মতাংদা অদোম করি খনবগে?
নমো এপ্পতা জন মন সর্ভেগী খুৎথাংদা অদোম্না ফোঙদোক্নিংবা ৱাফম ঐঙোন্দা হকথেংননা হায়বীয়ু!”

Prime Minister's Office
Take Jan Man Survey, share your view on India's progress with me: PM
01 JAN 2024 2:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today urged the citizens to take Jan Man Survey and share their views on the progress achieved by India in the last 10 years.
The Prime Minister posted on X:
"What do you think of the progress achieved by India in various sectors in the last 10 years?
Share your feedback directly with me through the Jan Man Survey on the NaMo App!"