ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜନ ମନ ସର୍ଭେରେ ଭାଗ ନିଅ, ଭାରତର ଅଗ୍ରଗତି ଉପରେ ନିଜର ଦୃଷ୍ଟିକୋଣ ସେୟାର କର: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 JAN 2024 2:05PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଜନ ମନ ସର୍ଭେରେ ଭାଗ ନେବା ଏବଂ ଗତ୧୦ ବର୍ଷ ଭିତରେ ଭାରତ ହାସଲ କରିଥିବା ଅଗ୍ରଗତି ସମ୍ପର୍କରେ ସେମାନଙ୍କ ମତ ସେୟାର କରିବାକୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ନିବେଦନ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଗତ ୧୦ ବର୍ଷ ଭିତରେ ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଭାରତ କରିଥିବା ଅଗ୍ରଗତି ବିଷୟରେ ଆପଣ କ’ଣ ଭାବନ୍ତି?
ନମୋ ଆପ୍‌ରେ ଜନ ମନ ସର୍ଭେ ମାଧ୍ୟମରେ ନିଜ ମତାମତକୁ ସିଧାସଳଖ ମୋ ସହ ସେୟାର କରନ୍ତୁ!’

Prime Minister's Office
Take Jan Man Survey, share your view on India's progress with me: PM
01 JAN 2024 2:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today urged the citizens to take Jan Man Survey and share their views on the progress achieved by India in the last 10 years.
The Prime Minister posted on X:
"What do you think of the progress achieved by India in various sectors in the last 10 years?
Share your feedback directly with me through the Jan Man Survey on the NaMo App!"