Prime Minister's Office
PM congratulates Gujarat for setting world record for most people performing Surya Namaskar simultaneously at 108 venues
01 JAN 2024 2:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Gujarat for setting a Guinness World Record for the most people performing Surya Namaskar simultaneously at 108 venues.
He also urged everyone to make Surya Namaskar a part of their daily routine due to its immense benefits.
The Prime Minister posted on X:
"Gujarat welcomed 2024 with a remarkable feat - setting a Guinness World Record for the most people performing Surya Namaskar simultaneously at 108 venues! As we all know, the number 108 holds a special significance in our culture. The venues also include the iconic Modhera Sun Temple, where several people joined. This is indeed a true testament to our commitment to Yoga and our cultural heritage.
I also urge you all to make Surya Namaskar a part of your daily routine. The benefits are immense."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মফম ১০৮ তা মতম অমত্তা মীওই মশিং খ্বাইদগী য়াম্না সুর্য নমস্কার পাংথোকপগী ৱার্ল্দ রেকোর্দ থম্বগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাত থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 JAN 2024 2:01PM by PIB Imphal
মফম ১০৮ তা মতম অমত্তা মীওই মশিং খ্বাইদগী য়াম্না সুর্য নমস্কার পাংথোকপগী ৱার্ল্দ রেকোর্দ থম্বগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাত থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মসিগী য়াম্না কান্নবশিং অসি য়েংলগা মখোয়গী নোংমগী থৌরমশিংগী শরুক অমা ওইনা সুর্য নমস্কার পাংথোক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তকশিনখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
মফম ১০৮ তা মতম অমত্তা মীওই মশিং খ্বাইদগী য়াম্না সুর্য নমস্কার পাংথোকপগী ৱার্ল্দ রেকোর্দ অমা থমদুনা- শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপ অমগা লোয়ননা গুজরাতনা ২০২৪ তরাম্না ওক্লে! ঐখোয়গী চৎনবীদা মশিং ১০৮ না অখন্নবা মফম অমা কল্লি হায়বা ঐখোয় পুম্নমক্না খঙলে। মফমশিংগী মনুংদা নিংথিরবা মোধেরা সন তেম্পলশু য়াওখি। মসি ঐখোয়না য়োগা অমসুং ঐখোয়গী কলচরল হেরিতেচতা ঐখোয়না থাজবা থম্বা অদুগী অশেংবা খুদম অমনি।
অদোমগী নোংমগী থৌরমশিংগী শরুক অমা ওইনা সুর্য নমস্কার পাংথোক্নবা ঐনা ময়ামগী মফমদা হায়জরি। কান্নবা য়াম্না লৈরি”।