Prime Minister's Office
Advancement of kisan drones provides an effective and efficient technique in agriculture sector: PM
24 DEC 2023 12:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has reiterated how the advancement of drones in agriculture sector has increased farmers' earnings and improved their quality of life.
Sharing an article by Union Health Minister Shri Mansukh Mandaviya, The Prime Minister's Office posted on X:
"Union Minister Mansukh Mandaviya explains how the advancement of kisan drones provides an effective and efficient technique for the application of liquid fertilisers, leading to increase in farmers' earning and improving their quality of life."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কিষান দ্রোনশিং চাউখৎলকপা অসিনা লৌউ-শিংউগী লমদা অফবা অমসুং মতিক চাবা তেক্নিক অমা পীরে: প্রধান মন্ত্রী
24 DEC 2023 12:14PM by PIB Imphal
কিষান দ্রোনশিং চাউখৎলকপা অসিনা লৌউ-শিংউগী লমদা কমদৌনা লৌমীশিংগী শেন্থোক হেনগৎহনবগে অমসুং মখোয়গী পুন্সি মহিং ফগৎহনবগে হায়বগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
য়ুনিয়ন হেল্থ মিনিস্তর শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়ানা ইবা আর্তিকল অমা শরুক য়ারদুনা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হার মহিশিং চাইবদা কিষান দ্রোনশিং চাউখৎলকপা অসিনা কমদৌনা অফবা অমসুং মতিক চাবা তেক্নিক অমা পীবগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন হেল্থ মিনিস্তর শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়ানা শন্দোক্না তাকখি, মসিনা লৌমীশিংগী শেন্থোক হেনগৎহনখি অমসুং মখোয়গী পুন্সি মহিং ফগৎহনখি”।