প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কিষান ড্ৰোনৰ উন্নতিয়ে কৃষি খণ্ডত এক ফলপ্ৰসূ আৰু কাৰ্যক্ষম কৌশল প্ৰদান কৰিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
24 DEC 2023 12:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কৃষি খণ্ডত ড্ৰোনৰ উন্নতিয়ে কেনেদৰে কৃষকৰ উপাৰ্জন বৃদ্ধি কৰিছে আৰু তেওঁলোকৰ জীৱনৰ মান উন্নত কৰিছে সেই কথা পুনৰবাৰ উল্লেখ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় স্বাস্থ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী মনসুখ মাণ্ডবিয়াৰ এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"কেনেদৰে কিষান ড্ৰোনৰ উন্নতিয়ে তৰল সাৰ প্ৰয়োগৰ বাবে এক ফলপ্ৰসূ আৰু কাৰ্যক্ষম কৌশল প্ৰদান কৰে, যাৰ ফলত কৃষকৰ উপাৰ্জন বৃদ্ধি পায় আৰু তেওঁলোকৰ জীৱনৰ মান উন্নত হয়, সেই বিষয়ে ব্যাখ্যা কৰিছে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী মনসুখ মাণ্ডবিয়াই।"

Prime Minister's Office
Advancement of kisan drones provides an effective and efficient technique in agriculture sector: PM
24 DEC 2023 12:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has reiterated how the advancement of drones in agriculture sector has increased farmers' earnings and improved their quality of life.
Sharing an article by Union Health Minister Shri Mansukh Mandaviya, The Prime Minister's Office posted on X:
"Union Minister Mansukh Mandaviya explains how the advancement of kisan drones provides an effective and efficient technique for the application of liquid fertilisers, leading to increase in farmers' earning and improving their quality of life."