Prime Minister's Office
PM extends Hanukkah greetings
07 DEC 2023 7:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended Hanukkah greetings to Jewish people in India and around the world. He tagged the post to Benjamin Netanyahu, Prime Minister of Israel.
The Prime Minister posted on X:
“Hanukkah Sameach! I extend my warmest greetings to our Jewish friends in India and around the world on the occasion of Hanukkah. May this festival bring peace, hope and brightness in everybody's lives. @netanyahu”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হনুক্কাগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
07 DEC 2023 7:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত অমসুং মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা জিৱিশ মীয়ামদা হনুক্কানা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। মহাক্না ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী, বেঞ্জামিন নেতন্যায়ুদা পোস্ত অদু তেগ তৌখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“হনুক্কা সমীচ! ঐহাক্না ভারত অমসুং মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা ঐখোয়গী জিৱিশ মরুপশিংদা হনুক্কানা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। কুহ্মৈ অসিনা মীপুম খুদিংমক্কী পুন্সিদা শান্তি, নুংঙাইবা অমসুং মঙাল পুরকপা ওইরসনু। @netanyahu”