Prime Minister's Office
PM to visit Mathura to participate in ‘Sant Mirabai Janmotsav’ on 23rd November
‘Sant Mirabai Janmotsav’ is being organized to celebrate the 525th Birth Anniversary of Sant Mirabai
21 NOV 2023 5:49PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in ‘Sant Mirabai Janmotsav’ - a programme being organised to celebrate the 525th Birth Anniversary of Sant Mirabai in Mathura, Uttar Pradesh on 23rd November, 2023 at around 4:30 PM. Prime Minister will also release a commemorative stamp and coin in honour of Sant Mira Bai. He will also attend the cultural programme organised on the occasion. The programme will also mark the initiation of year-long programmes in the memory of Sant Mirabai.
Sant Mirabai is known for her devotion to Lord Krishna. She composed many hymns and verses, which are popular even today.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ‘সন্ত মিরাবাই জনমহোৎসব’তা শরুক য়ানবগীদমক্তা নবেম্বর 23দা মথুরাদা চৎকনি
‘সন্ত মিরাবাই জনমহোৎসব’ অসি সন্ত মিরাবাইগী 525শুবা মপোক কুমওন নীংশিংনবগীদমক্তা পাংথোকপনি
21 NOV 2023 5:49PM by PIB Imphal
উত্তর প্রদেশকী মথুরাদা নবেম্বর 23, 2023গী নুমিদাংগী পুং 4.30 তাবা মতমদা পাংথোক্কদৌরিবা সন্ত মিরাবাইগী 525শুবা মপোক কুমওন নীংশিংনবগী থৌরম, ‘সন্ত মিরাবাই মহোৎসব’তা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শরুক য়াগনি। প্রধান মন্ত্রীনা সন্ত মিরাবাইবু ইকায় খুম্নবা ওইনা মহাকপু নীংশিংবগী স্তাম্প অমসুং শেনয়েকসু ফোঙগনি। থৌরম অসিদা শীন লাঙলিবা কলচরগী থৌরমদসু প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াগনি। সন্ত মিরাবাইবু নীংশিংবা ওইনা চহি অমা চুপ্না পাংথোক্কদৌরিবা থৌরম্বু প্রোগ্রাম অসিনা হৌদোক্কনি।
সন্ত মিরাবাই অসি ভগ্বান কৃষ্ণবু নীংজবগীদমক্তা মমিং চৎপনি। মহাক্না ঙসি ফাওবদা মীয়াম্না পাম্নরিবা ঈশৈ অমসুং মন্ত্র কয়া লেংলমখি।