Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to bus accident in Doda, Jammu and Kashmir
15 NOV 2023 2:56PM by PIB Delhi
Announces ex-gratia from PMNRF
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a bus accident in Doda, Jammu and Kashmir. The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“The bus accident in Doda, Jammu and Kashmir is distressing. My condolences to the families who have lost their near and dear ones. I pray that the injured recover at the earliest.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জম্মু অমসুং কাস্মিরগী দোদাদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
15 NOV 2023 2:56PM by PIB Imphal
জম্মু অমসুং কাস্মিরগী দোদাদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা মীওইশিংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংগী লুপা লিশিং ৫০গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
জম্মু অমসুং কাস্মিরগী দোদাদা বস গুরুং চৎপগী থৌদোক্না অৱাবা ফাউহল্লে। মখোয়গী নক্নবা অমসুং নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুং-মনুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা মীওইশিংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংগী লুপা লিশিং ৫০গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি”।