প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জম্মু-কাশ্মীৰৰ ডোডাত সংঘটিত বাছ দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণ হানি হোৱা বাবে শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
‘পিএমএনআৰএফ’ৰ পৰা অনুদান ঘোষণা
15 NOV 2023 2:56PM by PIB Guwahati
জম্মু-কাশ্মীৰৰ ডোডাত বাছ দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘পিএমএনআৰএফ’ৰ পৰা প্ৰতিগৰাকী মৃতকৰ নিকটাত্মীয়লৈ ২ লাখকৈ আৰু আহতসকলৰ বাবে ৫০,০০০ টকাকৈ অনুদান ঘোষণা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে ‘টুইট’ কৰিছে;
"জম্মু-কাশ্মীৰৰ ডোডাত সংঘটিত বাছ দুৰ্ঘটনাটো নিতান্তই দুখজনক। নিকটতম লোকসকলক হেৰুওৱা পৰিয়ালসমূহলৈ মোৰ সমবেদনা জনাইছোঁ। আহতসকল অতি সোনকালেই আৰোগ্য হোৱাৰ কামনাৰে মই প্ৰাৰ্থনা জনাইছোঁ”।
প্ৰতিগৰাকী মৃতকৰ নিকটাত্মীয়ক ‘পিএমএনআৰএফ’ৰ পৰা ২ লাখকৈ টকাৰ অনুদান প্ৰদান কৰা হ'ব। আহতসকলক ৫০,০০০কৈ টকা দিয়া হ'ব।"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to bus accident in Doda, Jammu and Kashmir
15 NOV 2023 2:56PM by PIB Delhi
Announces ex-gratia from PMNRF
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a bus accident in Doda, Jammu and Kashmir. The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“The bus accident in Doda, Jammu and Kashmir is distressing. My condolences to the families who have lost their near and dear ones. I pray that the injured recover at the earliest.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured.”