Prime Minister's Office
PM congratulates Thulasimathi Murugesan for winning gold in badminton women’s singles at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Thulasimathi Murugesan for winning a gold medal in the badminton women's singles SU5 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations Thulasimathi Murugesan for the Gold Medal victory in the Badminton Women's Singles SU5 event. Her success makes every Indian proud and will motivate upcoming athletes."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী বেতমিন্তন সিঙ্গলসতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা তুলাসিমতি মুরুগেসন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
27 OCT 2023 7:39PM by PIB Imphal
ঙসি হাংঝৌ এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী বেতমিন্তন সিঙ্গলস এস য়ু-৫ ইভেন্ততা সনাগী মেদল অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তুলাসিমতি মুরুগেসন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপীগী বেতমিন্তন সিঙ্গলস এস য়ু-৫ ইভেন্ততা সনাগী মেদল অমা ফংলকপদা তুলাসিমতি মুরুগেসন থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী মাইপাকপনা ভারতমচাশিং চাউথোকচবা ফাওহল্লে অমসুং তুংগী শান্নরোয়শিং পুক্নিং থৌগৎলগনি”।