প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত বেডমিন্টন মহিলাৰ একক শাখাত সোণৰ পদক লাভৰ বাবে থুলাছিমাথি মুৰুগেছানক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 OCT 2023 7:39PM by PIB Guwahati
আজি হাংঝু এছিয়ান পেৰা গেমছত বেডমিন্টন মহিলাৰ একক এছইউ৫ ইভেন্টত স্বৰ্ণ পদক লাভৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে থুলাছিমাথি মুৰুগেছানক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"বেডমিন্টন মহিলা একক এছইউ৫ ইভেন্টত সোণৰ পদক জয়ৰ বাবে থুলাছিমাথি মুৰুগেছানক অভিনন্দন জনালোঁ। তেওঁৰ সফলতাই প্ৰতিজন ভাৰতীয়ক গৌৰৱান্বিত কৰিছে আৰু আগন্তুক খেলুৱৈসকলক প্ৰেৰণা যোগাব।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Thulasimathi Murugesan for winning gold in badminton women’s singles at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Thulasimathi Murugesan for winning a gold medal in the badminton women's singles SU5 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations Thulasimathi Murugesan for the Gold Medal victory in the Badminton Women's Singles SU5 event. Her success makes every Indian proud and will motivate upcoming athletes."