Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Sukant Kadam in Men's Badminton Singles SL-4 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sukant Kadam on winning the Bronze medal in Men's Badminton Singles SL-4 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Sukant Kadam for his exceptional performance in Men's Badminton Singles SL-4 at the Asian Para Games.
His skill, determination and relentless spirit have made the nation proud. This Bronze Medal is a shining testament to his hard work and dedication.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সুকান্ত কদম্না এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী বেদমিন্তন সিঙ্গল SL-4 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
26 OCT 2023 11:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুকান্ত কদম্না চাইনাগী হাংঝৌদা হৌজিক পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী বেদমিন্তন সিঙ্গল SL-4 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী বেদমিন্তন সিঙ্গল SL-4 ইভেন্ততা মশক থোকপা পরফোর্মেন্স উৎপগীদমক্তা সুকান্ত কদম্বু থাগৎচরি।
মহাক্কী স্কিল, ৱাখল চেৎপা অমসুং নীংহন্নবা নাইদবা ইথিলনা লৈবাকপু চাউথোকচহল্লে। মসিগী ব্রোঞ্জ মেদল অসিদি মহাক্কী হোৎনবা কনবা অমসুং ৱাখল চেৎপগী মশক থোকপা খুদম অমনি”।