Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Sukant Kadam in Men's Badminton Singles SL-4 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sukant Kadam on winning the Bronze medal in Men's Badminton Singles SL-4 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Sukant Kadam for his exceptional performance in Men's Badminton Singles SL-4 at the Asian Para Games.
His skill, determination and relentless spirit have made the nation proud. This Bronze Medal is a shining testament to his hard work and dedication.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ বেডমিণ্টন একক এছএল-৪ ইভেণ্টত সুকান্ত কদমৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন উদযাপন কৰে
26 OCT 2023 11:45AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ ত পুৰুষৰ বেডমিণ্টন ছিংগলছ এছএল-৪ প্ৰতিযোগিতাত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে সুকান্ত কদমক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ বেডমিণ্টন ছিংগলছ এছএল-৪ত ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শনৰ বাবে সুকন্ত কদমক অভিনন্দন জনাইছো।
তেওঁৰ দক্ষতা, দৃঢ়তা আৰু নিৰলস মনোভাৱে দেশবাসীক গৌৰৱান্বিত কৰিছে। এই ব্ৰঞ্জৰ পদক তেওঁৰ কঠোৰ পৰিশ্ৰম আৰু নিষ্ঠাৰ উজ্জ্বল প্ৰমাণ।"