Prime Minister's Office
PM congratulates Pramod on winning silver medal in Men's 1500m-T46 event at Asian Para Games
24 OCT 2023 8:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Pramod on winning a silver medal in the Men's 1500m-T46 event at the Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Pramod on securing the Silver medal in the Men's 1500m-T46 event! An exceptional and motivating performance it was."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রমোদপু এসিয় পেরা গেম্সতা নুপাগী 1500m – T46 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 OCT 2023 8:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রমোদপু ঙসি এসিয় পেরা গেম্সতা নুপাগী 1500m – T46 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"নুপাগী 1500m – T46 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি! য়াম্না নুংঙাইবা অমসুং পুক্নিং হুনিংঙাই ওইবা পারফোর্মেন্স অমনি।"