প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ১৫০০ মিটাৰ-টি৪৬ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা প্ৰমোদক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
24 OCT 2023 8:17PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ১৫০০ মিটাৰ-টি৪৬ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে প্ৰমোদক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"পুৰুষৰ ১৫০০ মিটাৰ-টি৪৬ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰমোদক অভিনন্দন জনাইছো। এয়া আছিল এক ব্যতিক্ৰমী আৰু অনুপ্ৰেৰণাদায়ক প্ৰদৰ্শন"।

Prime Minister's Office
PM congratulates Pramod on winning silver medal in Men's 1500m-T46 event at Asian Para Games
24 OCT 2023 8:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Pramod on winning a silver medal in the Men's 1500m-T46 event at the Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Pramod on securing the Silver medal in the Men's 1500m-T46 event! An exceptional and motivating performance it was."