Prime Minister's Office
PM informs that NaMo App has significant section which helps to connect with the local MP
16 OCT 2023 9:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi informed that NaMo App has significant section which helps to connect with the local Member of Parliament. PM Modi said that this section will go a long way in furthering our democratic spirit. He also said that it will enable an easy way to deepen connect with concerned local MP, facilitate engagement with the MP and also help to participate in various activities being organised.
The Prime Minister posted on X;
“NaMo App has a very interesting section which will go a long way in furthering our democratic spirit. It will enable an easy way to deepen connect with your local MP, facilitate engagement with the MP and also help to participate in various activities being organised. From interesting cultural programmes to vibrant sporting tournaments, it will be easier for MPs and their constituents to connect. nm-4.com/mymp

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ଥାନୀୟ ସାଂସଦଙ୍କ ସହ ଯୋଗାଯୋଗ ସ୍ଥାପନ ପାଇଁ ନମୋ ଆପରେ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ସେକ୍ସନ ରହିଛି କହିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 OCT 2023 9:24PM by PIB Bhubaneswar
ନମୋ ଆପରେ ଏପରି ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ସେକ୍ସନ ରହିଛି ଯାହା କି ସ୍ଥାନୀୟ ସାଂସଦଙ୍କ ସହ ଯୋଡ଼ି ହେବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିଥାଏ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସୂଚନା ଦେଇଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଏହା ଆମର ଗଣତାନ୍ତ୍ରିକ ବିଚାରକୁ ଆଗକୁ ବଢ଼ାଇବାରେ ବେଶ୍ ସହାୟକ ହେବ । ଏହା ସମ୍ପୃକ୍ତ ସ୍ଥାନୀୟ ସାଂସଦଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ଯୋଗାଯୋଗ ମଜଭୁତ କରିବା, ସାଂସଦଙ୍କ ସହ ଯୋଡ଼ିହେବାକୁ ସହଜ କରିବା ସହ ବିଭିନ୍ନ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବାରେ ମଧ୍ୟ ସହାୟକ ହେବ ବୋଲି ସେ କହିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ନମୋ ଆପରେ ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ବିଭାଗ ରହିଛି ଯାହା କି ଆମର ଗଣତାନ୍ତ୍ରିକ ବିଚାରକୁ ବହୁ ଦୂରକୁ ଆଗେଇ ନେବ । ଏହା ସମ୍ପୃକ୍ତ ସ୍ଥାନୀୟ ସାଂସଦଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ଯୋଗାଯୋଗ ମଜଭୁତ କରିବା, ସାଂସଦଙ୍କ ସହ ଯୋଡ଼ିହେବାକୁ ସହଜ କରିବା ସହ ବିଭିନ୍ନ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ଅଶଂଗ୍ରହଣ କରିବାରେ ମଧ୍ୟ ସହାୟକ ହେବ । ଆକର୍ଷଣୀୟ ସାଂସ୍କୃତିକ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ବିଭିନ୍ନ କ୍ରୀଡ଼ା ପ୍ରତିଯୋଗିତା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ନିଜ ନିଜ ନିର୍ବାଚନମଣ୍ଡଳୀରେ ଉତ୍ତମ ଯୋଗାଯୋଗ ରଖିବା ସାଂସଦଙ୍କ ଲାଗି ସହଜ ହେବ ।’