Prime Minister's Office
PM informs that NaMo App has significant section which helps to connect with the local MP
16 OCT 2023 9:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi informed that NaMo App has significant section which helps to connect with the local Member of Parliament. PM Modi said that this section will go a long way in furthering our democratic spirit. He also said that it will enable an easy way to deepen connect with concerned local MP, facilitate engagement with the MP and also help to participate in various activities being organised.
The Prime Minister posted on X;
“NaMo App has a very interesting section which will go a long way in furthering our democratic spirit. It will enable an easy way to deepen connect with your local MP, facilitate engagement with the MP and also help to participate in various activities being organised. From interesting cultural programmes to vibrant sporting tournaments, it will be easier for MPs and their constituents to connect. nm-4.com/mymp

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নমো এপ অসিদা লোকেল MPগা লোয়ননা কন্নেক্ত তৌবদা মতেং পাংনবা অখন্নবা সেক্সন অমা য়াওরি হায়না ফোঙদোকখ্রে
16 OCT 2023 9:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোকেল মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্তগা লোয়ননা কন্নেক্ত তৌবদা মতেং পাংনবা নমো এপ্তা অখন্নবা সেক্সন অমা য়াওরি হায়না ফোঙদোকখ্রে। পি.এম. মোদীনা হায়খি সেক্সন অসিনা ঐখোয়গী দেমোক্রেতিক্কী ৱাখল্লোন হেনগৎহনবদা চাউনা মতেং ওইরগনি। মসিনা মরী লৈনবা লোকেল MPগা কন্নেক্ত তৌবা হেনগৎহন্নবা অরাইবা পাম্বৈ অমা ওইরগনি, MPগা লোয়ননা থবক তৌমিন্নবদা মতেং ওইরগনি অমসুং তোঙান-তোঙানবা থবক-থৌরমশিং পাঙথোকপদা শরুক য়াবদা মতেংসু ওইরগনি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xদা পোস্ত তৌখি;
“নমো এপ অসিদা ঐখোয়গী দেমোক্রেতিক্কী ৱাখল্লোন হেনগৎহনবদা চাউনা মতেং ওইগদবা য়াম্না পুক্নিং চীংশিন্নীংঙাই ওইবা সেক্সন অমা য়াওরি। মসিনা লোকেল MPগা লোয়ননা কন্নেক্ত তৌবা হেনগৎহন্নবা অরাইবা পাম্বৈ অমা ওইরগনি, MPগা লোয়ননা থবক তৌমিন্নবদা মতেং ওইরগনি অমসুং তোঙান-তোঙানবা থবক-থৌরমশিং পাঙথোকপদা শরুক য়াবদা মতেংসু ওইরগনি। নুংঙাইরবা কলচরেল প্রোগ্রামশিংদগী অচৌবা স্পোর্তিং তোর্নামেন্তশিং য়াওনা মসিনা MPশিং অমসুং মাগী কন্সতিত্যুন্তশিংগা কন্নেক্ত তৌবদা লায়হল্লগনি। nm-4.com/mymp