Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Men's Cricket Team for clinching Gold in their debut appearance at the Asian Games
07 OCT 2023 9:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Men's Cricket Team for clinching Gold in their debut appearance at the Asian Games at Hangzhou.
The Prime Minister posted on X;
“Our Men's Cricket Team strikes Gold in their debut appearance at the Asian Games. Heartiest congratulations to our incredible cricketers on this historic win. Their passion and teamwork have once again made the nation proud. My best wishes for their future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নুপাগী ক্রিকেৎ তীমবু এসিয়ন গেম্সতা অহানবা থোকপদা সনাগী মেদল লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
07 OCT 2023 9:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুপাগী ক্রিকেৎ তীমবু হাংজৌদা পাংথোকপা এসিয়ন গেম্সতা অহানবা থোকপদা সনাগী মেদল লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“ঐখোয়গী নুপাগী ক্রিকেৎ তীম্না এসিয়ন গেম্সতা অহানবা থোকপদা সনা লৌরক্লে‍। পুৱারী ওইরবা মায় পাকপা অসিগীদমক ঐখোয়গী অঙকপনা থল্লবা ক্রিকেতরশিংগী মফমদা থম্মোয়নুংদগী নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। মখোয়গী পুক্নিং লুপ্পা অমদি তীমৱর্কনা অমুক্কা হন্না লৈবাক অসিবু চাউথোকচবা ফাওহল্লে‍। তুংদা লাক্কদবশিংগীদমক ঐনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍।”