Prime Minister's Office
PM congratulates Jammu and Kashmir for 100% J&K UT villages achieving ODF Plus status
02 OCT 2023 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Jammu and Kashmir for for 100% J&K UT villages achieving ODF Plus status in 'Model' category under Swachh Bharat Mission (Grameen) phase-II.
Prime Minister Modi posted on X :
"Laudatory effort, for which I congratulate the people of Jammu and Kashmir. This is a monumental step in our journey towards a cleaner and healthier India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জে অমসুং কে য়ু.তিগী খুঙ্গং চাদা ১০০ ও.দি.এফ প্লস ফংবদা প্রধান মন্ত্রীনা জম্মু অমসুং কাস্মির থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 OCT 2023 8:51AM by PIB Imphal
শ্বাছ ভারত মিসন(গ্রামিন) ফেজ-২গী মখাদা ‘মোদেল’ কেতেগোরিদা জে অমসুং কে য়ু.তিগী খুঙ্গং চাদা ১০০ ও.দি.এফ প্লস ফংবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জম্মু অমসুং কাস্মির থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“থাগৎনিঙাই ওইবা থবক্নি, মসিগীদমক ঐনা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী মীয়াম থাগৎচরি। মসি লু-নানবা অমসুং মশা-মউ ফবা ভারত অমগী মাইকৈদা চঙশিল্লিবা ঐখোয়গী খোঙচৎকী মরুওইবা খোঙথাং অমনি”।