প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জম্মু-কাশ্মীৰক অ’ডিএফ প্লাছৰ মৰ্যাদা লাভ কৰা ১০০% জে এণ্ড কে ইউটি গাঁৱৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে
02 OCT 2023 8:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে স্বচ্ছ ভাৰত মিছন (গ্ৰামীণ) দ্বিতীয় পৰ্যায়ৰ অধীনত 'মডেল' শ্ৰেণীত অ'ডিএফ প্লাছৰ মৰ্যাদা অৰ্জন কৰা ১০০% জম্মু-কাশ্মীৰ কেন্দ্ৰীয় শাসিত অঞ্চলৰ গাঁওসমূহৰ বাবে জম্মু-কাশ্মীৰক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছে:
"এয়া এক প্ৰশংসামূলক প্ৰচেষ্টা, যাৰ বাবে মই জম্মু-কাশ্মীৰৰ লোকসকলক অভিনন্দন জনাইছোঁ। এক পৰিষ্কাৰ আৰু স্বাস্থ্যৱান ভাৰতৰ দিশত আমাৰ যাত্ৰাত এইটো এক স্মৰণীয় পদক্ষেপ"

Prime Minister's Office
PM congratulates Jammu and Kashmir for 100% J&K UT villages achieving ODF Plus status
02 OCT 2023 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Jammu and Kashmir for for 100% J&K UT villages achieving ODF Plus status in 'Model' category under Swachh Bharat Mission (Grameen) phase-II.
Prime Minister Modi posted on X :
"Laudatory effort, for which I congratulate the people of Jammu and Kashmir. This is a monumental step in our journey towards a cleaner and healthier India."