Prime Minister's Office
Nari Shakti Vandan Adhiniyam ushers in a new era of inclusive governance: PM
25 SEP 2023 5:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged that Nari Shakti Vandan Act will unleash a new era of inclusive governance undoing major hindrance in the participation of women in policy and law-making via an article by Union Home Minister Shri Amit Shah.
Sharing a post on X by Union Home Minister, Shri Amit Shah, the Prime Minister said:
“Union Home Minister, Shri Amit Shah elaborates how the recently passed Nari Shakti Vandan Adhiniyam ushers in a new era of inclusive governance.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନାରୀ ଶକ୍ତି ବନ୍ଦନ ଅଧିନିୟମ ସମାବେଶୀ ଶାସନରେ ଏକ ନୂଆ ଯୁଗର ଆରମ୍ଭ କରୁଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 SEP 2023 5:07PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସ୍ୱରାଷ୍ଟ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହଙ୍କ ଏକ ଆଲେଖ୍ୟ ମାଧ୍ୟମରେ ସ୍ୱୀକାର କରିଛନ୍ତି ଯେ, ନାରୀ ଶକ୍ତି ବନ୍ଦନ ଅଧିନିୟମ ନୀତି ଏବଂ ଆଇନ ନିର୍ମାଣରେ ମହିଳାଙ୍କ ଭାଗିଦାରୀରେ ଏକ ବଡ଼ ବାଧା ଦୂର କରି ସମାବେଶୀ ଶାସନରେ ଏକ ନୂଆ ଯୁଗ ଆରମ୍ଭ କରିବ ।
ସ୍ୱରାଷ୍ଟ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହଙ୍କ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘ସ୍ୱରାଷ୍ଟ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଛନ୍ତି କିପରି ସଦ୍ୟ ପାସ୍ ହୋଇଥିବା ନାରୀ ଶକ୍ତି ବନ୍ଦନ ଅଧିନିୟମ ସମାବେଶୀ ଶାସନର ଏକ ନୂଆ ଯୁଗ ଆରମ୍ଭ କରିଥାଏ’ ।