Prime Minister's Office
Nari Shakti Vandan Adhiniyam ushers in a new era of inclusive governance: PM
25 SEP 2023 5:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged that Nari Shakti Vandan Act will unleash a new era of inclusive governance undoing major hindrance in the participation of women in policy and law-making via an article by Union Home Minister Shri Amit Shah.
Sharing a post on X by Union Home Minister, Shri Amit Shah, the Prime Minister said:
“Union Home Minister, Shri Amit Shah elaborates how the recently passed Nari Shakti Vandan Adhiniyam ushers in a new era of inclusive governance.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নারি শক্তি বন্দন অধিনিয়ম্না পুম্নমকপু কোনশিনবা অনৌবা লৈঙাক্লোন অমগী শক্লোন পুদুনা লাক্লিঃ প্রধান মন্ত্রী
25 SEP 2023 5:07PM by PIB Imphal
নারি শক্তি বন্দন এক্ত অসিনা নুপীশিংবু থৌশিল থৌরাংশিংদা অমসুং আইন শেম্বদা শরুক য়াবদা পীরম্বা অপনবশিং কোকহন্দুনা পুম্নমকপু কোনশিনবা অনৌবা লৈঙাক্লোনগী য়ুগ অমগী শক্লোন লৌদুনা লাক্লে হায়না প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোংদোকখ্রে হায়না কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহগী আর্তিকল অমদা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা X তা পোস্ত অমা শেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
"কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা হন্দক্তা নৌনা পাস তৌখিবা নারি শক্তি বন্দন অধিনিয়ম্না পুম্নমকপু কোনশিনবা অনৌবা লৈঙাক্লোনগী য়ুগ অমগী শক্লোন লৌদুনা লাকপবু শন্দোক্না তাকখ্রে।"