Prime Minister's Office
Nari Shakti Vandan Adhiniyam ushers in a new era of inclusive governance: PM
25 SEP 2023 5:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged that Nari Shakti Vandan Act will unleash a new era of inclusive governance undoing major hindrance in the participation of women in policy and law-making via an article by Union Home Minister Shri Amit Shah.
Sharing a post on X by Union Home Minister, Shri Amit Shah, the Prime Minister said:
“Union Home Minister, Shri Amit Shah elaborates how the recently passed Nari Shakti Vandan Adhiniyam ushers in a new era of inclusive governance.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘নাৰী শক্তি বন্দন অধিনিয়ম’-য়ে সমাৱেশী শাসনৰ এক নতুন যুগৰ সূচনা কৰিব: প্ৰধানমন্ত্ৰী
25 SEP 2023 5:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ এক প্ৰবন্ধৰ আঁত ধৰি স্বীকাৰ কৰে যে ‘নাৰী শক্তি বন্দনা অধিনিয়ম’-য়ে নীতি আৰু আইন প্ৰণয়নত মহিলাৰ অংশগ্ৰহণত থকা বৃহত্ বাধা আঁতৰাই সমাৱেশী শাসনৰ এক নতুন যুগৰ শুভাৰম্ভ কৰিব।
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ এটা ‘পোষ্ট’ ‘এক্স’-ত শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"শেহতীয়া ভাবে গৃহীত ‘নাৰী শক্তি বন্দন অধিনিয়ম’-য়ে কেনেকৈ সমাৱেশী শাসনৰ এক নতুন যুগৰ সূচনা কৰিছে সেই বিষয়ে কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে বিস্তৃতভাবে বাখ্যা দাঙি ধৰিছে।"