Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the Republic of Korea
10 SEP 2023 7:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Yoon Suk Yeol, President of the Republic of Korea on 10 September 2023, on the sidelines of G20 Summit in New Delhi.
President Yoon Suk Yeol congratulated Prime Minister on India’s G20 Presidency. He also congratulated Prime Minister on the success of Chandrayaan mission.
The leaders noted that this year marks the 50th anniversary of establishment of diplomatic relations. They reviewed progress on various areas of bilateral Special Strategic Partnership, including in trade and investment, defence production, semiconductors and EV battery technology.
They also exchanged views on regional and global issues.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কোরিয়াগী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
10 SEP 2023 7:53PM by PIB Imphal
সেপ্তেম্বর ১০,২০২৩ দা নিউ দিল্লিদা জি-২০ মীফম নাকলদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোরিয়াগী রাস্ত্রপতি য়ুন সুক য়িওল উনখ্রে।
জি-২০দা অফ্রিকান য়ুনিয়ন লেংদবা মেম্বর অমা ওইনবা মহাক্না হোৎনখিবা থবকশিংগীদমক রাস্ত্রপতি য়ুন সুক য়িওলনা প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখি। চন্দ্রয়ান মিসন মাইপাকপগীদমক মহাক্না প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখি।
চহি অসিদা লৈবাক অনিগী মরক্তা দিপ্লোমেতকী মরী লৈনরকপগী চহি ৫০ মপুংফারকপা অসি লুচিংবশিংনা খন্নখি। ললোন-ইতিক, শেন থাদবা, ঙাক-শেনগী খুৎলায় পুথোকপা, সেমিকন্দক্তরশিং অমসুং ই.ভি বেত্তরি তেক্নোলোজি য়াওনা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা অখন্নবা মরীশিং খুমাঙ চাউশিনগী মতাংদা হন্না য়েংশিনখি।
মখোয়না লমদম লমদমগী অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফমশিংশু খন্নখি।